Categorii
La întâmplare

Propria ta minte te ucide,aşa-i ?

Ai avut vreodată o problemă atât de gravă încât nu puteai să te opreşti din a te gândi la o soluţie ? Te-ai simţit vreodată atât de rănit/ă încât nu ai putut să dormi,să mânanci,să te gândeşti la nimic altceva înafară de durere ? 

Sigur că toţi am trecut prin aceste momente. Dar ce s-ar întâmpla dacă am lăsa lucrurile să se întâmple în loc să le forţăm să se întâmple? Ce s-ar întâmpla dacă am lua o gură de aer , am închide ochii ,am număra până la 3 şi atunci când îi deschidem la loc să decidem că nu ne mai pasă ? Majoritatea problemelor le agravăm din cauza nesiguranţei. Gândim prea mult. Simţim prea puţin. 

Ce s-ar întâmpla dacă lumea întreagă s-ar opri pentru un minut şi ar admira natura? Sau doar pentru a conştientiza că trăieşte. Suntem atât de grăbiţi să gândim,încât am uitat adevăratul motiv pentru care trăim.

Trist,nu-i aşa?

2 răspunsuri la “Propria ta minte te ucide,aşa-i ?”

Mare dreptate ai… Din pacate, notiunea timpului ne obsedeaza pe toti; nu mai avem timp sa ne ingrijim sufletul, sa ne gandim la cei din jur, nu mai avem timp sa multumim sau sa constientizam ca tot ce se intampla se intampla cu un motiv bine intemeiat….
Ne cream proprii „monstrii”,propriile drame prin gandurile noastre, mult prea tumultuase…

Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s