Categorii
Învaţă să te iubeşti

„Plângeam că nu aveam pantofi,până când am văzut un om care nu avea picioare.”-Proverb Persian

Până acum,anul 2014 a fost poate cel mai frumos an al vieţii mele. Nu mă înţelege greşit,nu spun că nu am avut clipe grele. Din contră! Am avut momente în care am simţit că nu sunt suficient de puternică încât să cobor din pat de dimineaţă.Dar am coborât. M-am îmbrăcat şi m-am dus la liceu cu un zâmbet atât de mare pe faţă încât şi eu aş fi putut să mă cred pe mine. Nimeni înafară de familia ta nu trebuie să ştie că eşti rănit.Da,eu sunt fata care zâmbeşte în exces şi pare întotdeauna fericită.

Dacă astăzi ar fi fost o zi perfectă,nu ai mai fi avut nevoie de ziua de mâine. -Jessica Treczokat

 

largeUn lucru îmi este clar,oricât de rău aş fi eu,cineva poate fi mai rău decât mine. Acum să nu crezi că dacă am zis asta eu cred că nimeni nu ar trebui să fie trist pentru că altcineva are motive mai bune,în nici un caz. Ceea ce vreau să zic este că ce mă ajută pe mine este să mă gândesc că încă am lucruri frumoase pe listă.

Spre exemplu,ipotetic vorbind,m-am certat cu părinţii mei pentru că nu mă lasă în oraş mai mult de miezul nopţii. Păi oamenii ăia îmi vor binele! Există copii care nu au avut parte de aşa ceva,de grija părintească,iar acum sunt mame la 16 ani şi cerşetori drogaţi la colţul străzii. Şi ei nu sunt cu nimic de vină că au ajuns aşa. Au făcut nişte alegeri proaste pentru că nu au avut pe nimeni să îi îndrume pe calea cea bună. Mulţumiţi-le părinţilor că vă ţin acasă!

Sau ,să spunem că tocmai m-a înşelat iubitul. Vai,durerea este cumplită şi pământul stă în loc! În acest caz,încep să îmi amintesc că măcar am un acoperiş deasupra capului şi încă mai am persoane care mă iubesc. Mă gândesc că am ce mânca. Că poate sunt eu anemică,dar nu sunt pe moarte din cauza cancerului.

Exemple sunt multe. Contează partea paharului la care te uiţi. Priveşte partea plină! Chiar dacă lucruri rele se întâmplă,este uman să ai zile proaste! Trebuie să înveţi să treci peste. Şi nu uita să nu laşi ziua de ieri să ocupe prea mult timp din ziua de astăzi. 

Fiecare minut este o nouă şansă. -Eminem

 

 

17 răspunsuri la “„Plângeam că nu aveam pantofi,până când am văzut un om care nu avea picioare.”-Proverb Persian”

Stii, Andreea, te citesc, imi place si ma intreb: cat esti de convinsa de cele spuse, si mai ales, cat aplici?
Dupa avatar, pari o fata hotarata, dar as vrea, daca mi-ai dat follow, pentru care iti multumesc, sa nu imi semeni, cat de cat.
Incerc sa te sochez pentruca as vrea sa beneficiem de cunostinta.
De acord?
Onu

Apreciază

Ei Andreea, asta era problema, deci un pup formal, obisnuit in virtutea tastaturii.
Ce deceptie pentru mine, pentru care si conversatia are emotiile ei!
Oricum, sinceritatea ta, la care sa nu renunti, isi are partea ei de farmec, si este de apreciat.
Onu

Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s