Categorii
La întâmplare

Să vorbim despre iubire!

Ce este iubirea ? Părerea mea este că fiecare are părerea lui. 

Pentru unii oameni,iubirea înseamnă să împarţi totul,să oferi fără să ceri nimic în schimb,dar totuşi să aştepţi să ţi se dea ceva. Pentru alţii iubirea înseamnă doar clasici fluturaşi în stomac şi multe pupături,îmbrăţisări,gesturi de afecţiune.

largeCâteodată,vedem iubirea ca fiind egală cu încrederea. Pentru unii nu este necesar să controleze telefonul partenerului sau să-i citească conversaţiile pe facebook,în timp ce pentru alţii încrederea se verifică.

Pe de-o parte,mai sunt şi cei care râd în hohote împreună,cei care gândesc aceleaşi lucruri,cei care îţi împărtăşesc stările de spirit. Pe de altă parte,sunt cei care nu râd,cei care îşi arată dragostea prin gesturi afective,cei care sunt diferiţi şi au cu totul alte viziuni.

Aş putea menţiona şi cuplurile care sunt tot timpul împreună,dar şi cele care ies în oraş separat,ea cu fetele ,el cu băieţii.

Şi nu în cele din urmă,sunt cuplurile care-şi spun „te iubesc” constant şi cuplurile care-şi spun „ia o umbrelă,va ploua” sau „pune ceva pe tine,nu vreau să răceşti.” 

Sunt fel şi fel de moduri în care ne manifestăm iubirea,trebuie doar să ştim unde să privim. Cu toţii ar trebui să înţelegem că dacă noi iubim pe cineva în felul nostru,acea persoană ne va iubi în felul ei,nu în felul în care vrem noi să ne iubească. Şi ce mai contează cum iubeşti atâta timp cât o faci din inimă? Nimeni nu-i perfect. Nu există cupluri ca-n filme sau cărţi. Şi chiar şi în acestea,cuplurile se ceartă. Ceea ce contează cu adevărat este să se împace.

Iar tu,dacă acum citeşti asta şi te-ai certat cu persoana iubită,spune-i că îl/o iubeşti şi treceţi peste! Chiar merită să iroseşti iubirea pentru o ceartă? Poate că el a greşit,poate ca ea a greşit. Ce mai contează acum care s-a supărat mai des? Cine a iubit mai mult decât celălalt sau cine pe cine nu a ştiut să înţeleagă?

Gândeşte-te pentru un minut la cât de mult iubeşti acea persoană,iar acum zâmbeşte. Aşa este,cineva te iubeşte pe tine aşa cum îl/o iubeşti tu pe el/ea.

Iar dacă te simţi singur pentru că nu ai pe nimeni,nu dispera. Probabil cel mai bun prieten al tău te iubeşte în secret. Crede-mă,cineva ,acolo undeva,te iubeşte exact aşa cum eşti. Şi atunci când îl vei găsi,vei şti că am avut dreptate. 

2 răspunsuri la “Să vorbim despre iubire!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s