Categorii
La întâmplare

Ce este perfecţiunea?

Ai găsit vreodată,în tot timpul ce l-ai avut de trăit până în acest punct,de ceva perfect? Fără îndoială.

Fie că a fost o cafea perfectă într-o dimineaţă rece de Ianuarie înainte sa pleci la muncă,fie o limonadă rece într-o după-amiază mult prea călduroasă de vară . Poate a fost poziţia perfectă de somn de astă seară sau poate că ai avut visul perfect exact înainte să îţi sune ceasul de dimineaţă. Este posibil ca cineva să-ţi fi spus cuvintele perfecte care te-au făcut să zâmbeşti sau să-ţi fi dăruit cadoul perfect de ziua ta.

largeCeea ce vreau să zic este că,oricât de perfect ni s-ar părea un lucru sau un moment,se duce. Cafeaua de astă iarnă va deveni frappuccino-ul de iarna asta,iar limonada va deveni cocktail de mere. Persoana care ţi-a spus acele cuvinte poate că nici nu va mai face parte din viaţa ta,iar dacă anul trecut voiai o păpusă Barbie,anul ăsta o să vrei haine de la H&M.

Perfecţiunea se schimbă. Oamenii se schimbă. Ceea ce ţi se părea perfect când erai copil,acum ţi se pare o adevărată prostie.

La fel şi cu oamenii. Cine ţi se pare acum că este partenerul perfect,se poate schimba atât de tare încât să nici nu-l mai cunoşti. Sau ,din contră, tu îţi poţi ridica aşteptările prea sus şi să nu îţi mai convină persoana care este.

Carpe diem. Nimic nu este perfect dacă nu vrei tu să fie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s