Categorii
La întâmplare

Îndrăzneşte să te reinventezi !

Te-ai gândit la „ce-ar fi fost dacă nu mă anjagam aici?” sau „mai bine nu mai făceam atâta şcoală” vreodată ? Te-ai săturat ,pur şi simplu, să lucrezi în acelaşi birou plictisitor şi cu acelaşi şef enervant? Nu mai suporţi să fii tot timpul pe drumuri şi departe de familie pentru că „aşa îţi cere serviciul.”

Ei bine,eu am găsit soluţia pentru tine! În perioada 14-20 septembrie se va organiza la Pensiunea Speranţa din Predeal se va organiza Şcoala de anteprenoriat Sart Me Up. 

Ai o idee bună care şti că va putea fi o afacere profitabilă dacă ai avea puţin curaj şi nişte cunpştinţe pentru a o aplica? Practic,tot ce trebuie să faci este să te înscrii şi să te laşi „antrenat” în anteprenoriat. În altă ordine de idei,această şcoală te ajută să îţi descoperi potenţialul şi să faci bani din asta!627x0

Start Me Up este singura şcoală de anteprenoriat din România care te încurajează să lucrezi în echipă. Nimeni nu poate face totul singur şi oamenii ăştia înţeleg cum stă treaba. Dacă ai fost pregătit să dezvolţi idei într-o echipă de oameni necunoscuţi,gândeşte-te ce bine te vei descurca alături de soţ/ie!

De asemenea,vei lucra alături de un trainer internaţional,anteprenori şi invetitori consacraţi din România. Adică să nu crezi că formăm o echipă şi apoi fiecare e de capul lui şi vine cu iedei p-acolo. Totul este gândit să iasă bine,iar ajutoarele sunt nelipsite. Un fel de Moş Crăciun cu spiriduşii,aş putea spune. 

Şi nu în ultimul rând,la final îţi vei putea valida ideea în faţa unui juriu pentru a primi feedback. Şi ,ascultă aici,te poţi număra printre câştigători! Adică nu-i aşa oricum. Mă duc,învăţ şi-am plecat acasă cu nişte cunoştiinţe. Vei afla dacă ideea ta merită să fie pusă în aplicare şi chiar dacă nu merită,juriul te va ajuta cu sfaturi prin care o vei face să merite. Oricum ai da-o,este un câştig!

Încă nu te-am convins? Vizitează acest site pentru mai multe informaţii : http://startmeup.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s