Categorii
La întâmplare

Ţie nu îţi este dor?

Ţie ţi-a spus cineva vreodată că atunci când ţi-e dor de cineva să nu închizi ochii pentru că îţi va fi şi mai dor? Sau ai avut vreodată senzaţia aceea în piept cum că ceva lipseşte? Te-ai gândit la acel cineva şi ai simţit cum inima a început să ţi-o ia la goană,dar n-ai fost suficient de puternic încât să îi permiţi gândului să zăbovească mai mult de o secundă şi l-ai alungat?

largeDacă abia te-ai despărţit de persoana iubită şi îţi este dor să îi auzi vocea,nu dispera căci încă mai ai şanse. Tu ai greşit? Ea a greşit? Chiar contează? Lasă-mă să simplific lucrurile pentru tine. Dacă vă iubiţi,întoarce-te! Dacă nu îl/o mai vrei,atunci învată să treci peste. Şi faptul că îi simţi dorul este tot o cale spre uitare. Poate că aşa a fost să fie,poate că o să găseşti ceva mai bun. Poate că într-o zi te vei întoarce la această persoană,dar poate nu acum este timpul pentru voi. Sau poate că ar trebui să ierţi şi să uiţi. Poate că ar trebui să te opreşti pentru o secundă şi să te gândeşti dacă o viaţă fără acea persoană este cu adevărat ceea ce vrei. Cineva (probabil anonim pentru că nu am reuşit să îţ/o găsesc pe Google) a spus odată „nu face nimic permanent prostesc doar pentru că eşti temporar supărat” şi cred că avea mare dreptate.

Însă,de curând,eu am avut o cu totul altă experienţă şi sper că după ce voi termina această postare,mă voi simţi măcar puţin mai bine. Şi îmi este atât de dor de cineva care a murit şi simt nevoia să scriu,chiar dacă mi-au dat lacrimile acum. Şi tot ce pot să gândesc acum este că ar fi trebuit să îl preţuiesc mai mult şi ar fi trebuit să petrec mai mult timp cu el. Mă gândesc că ar fi trebuit să fiu mai înţelegătoare şi ar fi trebuit să îi arăt că îl iubesc mult mai mult decât am făcut-o. Acum nu am nici o scuză. Acum nu mai pot da timpul înapoi. Nu ar fi trebuit să îmi ridic vocea la el. Nu ar fi trebuit să îl ignor. Ar fi trebuit să fiu acolo şi nu am fost. Şi asta este ceva ce nu îmi voi ierta niciodată.

Deci,pentru toţi cei de acolo care sunt în situaţia mea,pentru toţi cei care au pierdut pe cineva drag,pentru toţi cei care simt că vor pierde pe cineva,fiţi puternici! Şi dacă poţi face ceva să iei persoana aceea înapoi,nu înceta să încerci! Te rog,nu renunţa! Există şanse mari ca acea persoană să te vrea şi ea. Şi şti vorba aceea „nu şti ce ai până nu-l pierzi” ? Ei bine. Există o replică aici „Ştiam exact ce-am avut,doar că nu credeam că îl voi pierde.”

2 răspunsuri la “Ţie nu îţi este dor?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s