Categorii
La întâmplare

Gluma violului

„Gluma violului este că aveai opt ani.Gluma violului este că,în acea perioadă,nu ştiai că oamenii fac sex ca să-şi exprime iubirea. Gluma violului este că singura persoană care te văzuse dezbrăcată până atunci fusese mama ta.Gluma violului este că el ţi-a spus că eşti „frumoasă” mai întâi. Gluma violului este că ţi-a ţinut mâinile împreunate şi ţi-a spus „încearcă mai mult” atunci când tu te chinuiai. Gluma violului este că l-ai crezut atunci când ţi-a zis că exagerezi. Gluma violului este că bunica ta l-a numit un băiat drăguţ şi l-a rugat să rămână la cină. Gluma violului este că el ţi-a făcut cu ochiul atunci când ţi-ai cerut scuze că nu ai coborât când te-au strigat părinţii.

Gluma violului este că prietenii lui au bătut palma cu el pentru că „a obţinut ceva.” Gluma violului este că tu încă nu simţi că ţi-ai recrescut piesele pe care el le-a furat. Gluma violului este că prietenii ei i-au spus că este norocoasă că cineva o voia. Gluma violului este că peste 32,000 de femei sunt violate împotriva voinţei lor şi apoi ucise. Gluma violului este că el nu a învăţat niciodată să atingă o femeie fără să o sperie. Gluma violului este că băieţii cred că „ai văzut cum arată curul ăla în colanţi?” este un argument. Gluma violului este noul tău iubit sărutându-te şi spunându-ţi că şi-a „violat” testul la mate.

Gluma violului este că „De ce voi,femeile,vă temeţi de viol? Ar trebui să fiţi mândre că un bărbat a riscat să intre în inchisoare doar ca să vă f%¤ă” este un tweet popular acum. Gluma violului este că te trezeşti cu amintirea lui râzând „haide că nu a fost aşa rău,am dreptate?” ,gluma violului este că au trecut 12 ani şi tu încă tresari când cineva te atinge.Gluma violului este că el nu s-a oprit din râs. Gluma violului este că tu ai uitat cum să râzi. „

-Lora Mathis | Gluma violului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s