Categorii
La întâmplare

Conversaţiile pe care trebuie să le ai cu fiul tău

„Îţi aminteşti conversaţia aceea intimă pe care ai avut-o cu fiul tău? Aceea în care îi spuneai „Te iubesc şi vreau să ştii că indiferent e felul în care o femeie se îmbracă sau se comportă ,nu este o invitaţie să o strigi în anumite feluri,să o loveşti sau să o violezi” ?

Sau ce spui despre atunci când i-ai spus de la inimă-la-inimă cunoştiinţele legale întrucât „o femeie nu trebuie să se lupte cu tine sau tu să o trânteşti la pământ ca să se numească VIOL.Intoxicaţia înseamnă că nu poate să mărturisească în mod legal,nu că este o ţintă uşoară.” 

Sau este posibil să îţi aminteşti împărtăşindu-i preferata mea „Experienţa ta sexuală nu dictează cât valorezi ,exact aşa cum nici experienţa unei femei nu dictează valoarea ei.”

Ultima,dar nu ce-a din urmă. Îţi aminteşti atunci când l-ai certat pe fiul tău pentru că folosea cuvântul „curvă” în mod liberal? Sau când l-ai auzit vorbind despre nu-ştiu-ce fată de la el din liceu ca fiind mai mult o cucerire decât o persoană?

Vreau să te gândeşti la aceste conversaţii şi apoi să te întrebi de ce nu îţi aminteşti de ele. Cel mai probabil motiv este pentru că nu le-ai avut. De fapt,prea mulţi părinţi nu le-au avut. „

Conversaţiile pe care trebuie să le ai cu fiul tău | Carina Kolodny

2 răspunsuri la “Conversaţiile pe care trebuie să le ai cu fiul tău”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s