Categorii
La întâmplare

Bărbatul ideal

În ciuda a ceea ce crezi când citeşti titlul acestei postări,nu este ceea ce pare.Pentru mine,bărbatul ideal nu este nici măcar apropiat de tipologia bărbatului perfect pe care o au majoritatea femeilor.

¤ În viziunea mea,băratul ideal nu-ţi aduce niciodată flori atunci când eşti supărată pentru că el ştie că banii nu merită irosiţi pe florile ce se ofilesc. El îţi va aduce ciocolată,dar nu orice fel de ciocolată. Ştie care este aroma şi marca ta preferată.

¤Bărbatul ideal nu-ţi va ceda ţie umbrela atunci când plouă şi nici nu te va săruta în ploaie ca în filmele romantice. În schimb,va sări cu tine în băltoci şi va râde cu gura până la urechi când o să te plângi că îţi curge rimelul sau că ţi se încreţeşte părul apoi te va săruta pe frunte şi va ţine umbrela deasupra amândurora în timp ce mergeţi braţ la braţ.

¤Bărbatul ideal nu va renunţa la meciurile de fotbal ca să stea cu tine. Te va lăsa să stai liniştită în dormitor şi să savurezi o carte în timp ce el ţipă în sufragerie atunci când se dă un gol.

¤Bărbatul ideal nu te va duce la cine romantice în restaurante fiţoase. Va încerca să gătească singur,va eşua lamentabil ,te vei amuza pe cinste şi apoi veţi mânca pizza pe săturate.

¤Bărbatul ideal este cel care îţi deschide portiera când te urci în maşină şi cel care îţi deschide uşa şi te lasă să intrii prima.

¤Bărbatul ideal nu-ţi cere să nu te mai machiezi pentru că eşti deja frumoasă pentru el. Ştie că te machiezi ca să simţi tu că eşti femeie şi apreciază faptul că depui efort ca să ai grijă de tine.

¤Bărbatul ideal ştie că atunci când eşti la salon nu trebuie să te sune decât în caz de incendiu,cutremur sau de catastrofă nucleară.

¤Bărbatul ideal îţi spune cât de mult te iubeşte şi îţi şi demonstrează în mod egal.

¤Bărbatul ideal îţi va dori tot timpul trupul pentru că este atras de el. Încearcă să nu-l judeci că vrea prea mult sex. Aşa iubesc bărbaţii.

¤Bărbatul ideal te întreabă dacă ai mâncat ceva astăzi atunci când spui că nu ţi-e foame. Şi tot el ştie că îl minţi când spui că ai mâncat bine.

¤Bărbatul ideal te întreabă cum ţi-a fost ziua.

¤Bărbatul ideal nu porneşte maşina până când nu se asigură că ai centura de siguranţă pusă.

¤Bărbatul ideal te va îmbrăţişa atunci când ţipi la el.

¤Bărbatul ideal te va alinta în orice mod posibil,oricând ,oriunde.

¤Bărbatul ideal te va face să râzi.

¤Bărbatul ideal nu va vrea să schimbe ceea ce eşti,te va accepta oricum ai fi tu. Cu bune şi cu rele.

¤Acest bărbat te va face să fii o persoană mai bună şi să îţi doreşti să fii o persoană mai bună.

Ţi-aş mai spune atât de multe despre el,dar acum se descalţă şi aş vrea să mă duc să-i reamintesc ce mult îl iubesc.

Pe data viitoare,

Andreea.

4 răspunsuri la “Bărbatul ideal”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s