Categorii
La întâmplare

Culori şi petrecăreală la Roots Revival România!

Vrei să spui că nu te-am convins încă?!

Bine,lasă-mă să îţi explic. Roots Revival România este un tuneru de muzică improvizată în 10 oraşe ce reuneşte artişti din 7 ţări. Inspirat de Maria Tănase, acest turneu conţine muzică folclorică românească ce devine cu ajutorul artiştilor o interpretare universală.

Aceasta a fost o definiţie mai ca la şcoală. Cu alte cuvinte, în programul ataşat la sfârşitul acestei postări vei găsi datele calendaristice pentru fiecare oraş în care ajunge turneul Roots Revival!

Având în vedere că sunt dintr-un oraş mic,nu am o legătură directă cu interpreta Maria Tănase,dar cu siguranţă mi-ar plăcea să merg într-unul dintre orașele unde este susținut acest turneu. De ce? Pentru că eu consider că este ceva nemaintâlnit în ţara noastră. Adică,spune-mi tu cât de des poţi vedea artişti din 10 ţări pe scena din România? Am să încerc chiar eu să ajung la una dintre reprezentări în oraşul cel mai apropiat de oraşul meu.

Ceea ce încearcă să se realizeze prin intermediul acestui tuneru este să le arate românilor frumuseţea tării lor,culturii lor. Şi de ce am lăsa străinii să ne vadă bogăţia , dar noi am închide ochii pentru a nu o mai vedea? Ştiu că românii cred că ţara aceasta se duce de râpă,aşa este,nu am de gând să vă contrazic pe niciunl dintre voi. Dar sunt lucruri frumoase ce încă stau pe listă. Nici un român nu ar trebui să lipsească de la această reprezentaţie! Este ţara noastră,este cultura noastră şi ar trebui să fim capabili să cântăm alături de artiştii Roots Revival!

De fapt,nu cred că aş vrea să ratez ceva ce s-ar mai putea întâmpla peste 5 ani? Tu ai vrea? 

De aceea, rog toţi românii care încă îşi iubesc ţara să ia parte la acest minunat turneu şi să cânte şi să danseze alături de mine! Vă mulţumesc din suflet,români frumoşi!

Programul turneului:

Craiova: 23 septembrie – Teatrul Marin Sorescu
Timișoara: 25 septembrie – Teatrul Național
Oradea: 26 septembrie – Casa Sindicatelor
Cluj-Napoca: 28 septembrie – Filarmonica Transilvania
Sibiu: 29 septembrie – Casa Sindicatelor
Brașov: 01 octombrie – Centrul Reduta
Iași: 03 octombrie – Teatrul Luceafărul
Galați: 04 octombrie – Casa Studenților
Constanța: 06 octombrie – Casa Sindicatelor
București: 11 octombrie – Sala Radio
București: 12 octombrie – Sala Radio

 

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

 

5 răspunsuri la “Culori şi petrecăreală la Roots Revival România!”

Ok, poate nu am inteles eu bine, dar din cate stiu Maria Tanase, a murit de prin anii 60, deci nu prea ai cum sa intretii o legatura directa cu ea si nici cum sa o vezi ca performeaza o reprezentatie. 😛 in rest e bine … (critica constructiva)

Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s