Categorii
Recenzii

Recenzie „Urâţii” de Scott Westerfeld

uratiiTitlu: Urâţii

Autor: Scott Westerfeld

Anul apariţiei: 2012

Nr pagini: 416

Categoria: Literatură universală

Editura: Corint

Am primit această carte chiar acum câteva zile (după cum vei observa atunci când voi posta „În cutia mea poştală- Septembrie” aşa că fii cu ochii în patru pentru acea postare!) şi sunt chiar dezamăgită să spun că nu mi-a atins aşteptările. Am văzut că este atât de mediatizată încât mi-am zis că ar fi okay să o încerc şi eu,poate chiar este bună şi îmi va plăcea,dar nu a fost chiar aşa cum speram să fie.

Nu mă înţelege greşit,nu mi s-a părut o carte proastă. A fost… bunicică. Mereu există loc de mai bine. Când am văzut că este New York Bestseller am crezut că este ceva de capul ei,dar nu putem avea mereu ceea ce ne dorim. Romanul tratează povestea unei fete,Tally ,care trăia în Oraşul Urâţilor şi în termen de 3 luni avea să împlinească vârsta de 16 ani ,să aibă o operaţie estetică făcută şi să devină frumoasă ,prin urmare mutându-se în Oraşul noilor frumuseţi. Toate bune si frumoase până când o întâlneşte pe Shay care nu vrea să devină frumoasă ci crede că ea este perfectă aşa cum este.

De aici nu am să-ţi mai povestec nimic,va trebui să citeşti carte singur. Recenzia mea nu este una negativă,o poţi numi neutră. Sunt într-un prag de bună şi mai puţin bună,dar aceasta nu este o carte pe care aş reciti-o cu drag. A fost o lectură uşoară,de amuzament. Şi mărturisesc că am citit această carte până la final doar pentru ca recenzia mea să fie explicată perfect. Nu mi-au plăcut plăcile zburătoare şi ideea că „Noile frumuseţi” nu vizitau „urâţii” , precum nu mi-a plăcut nici modul anost în care este scrisă cartea.

Aş spune mai multe despre această carte ,dar sincer, nu am idee ce să spun. Pe de-o parte mi-a plăcut ideea,pe de altă parte am urât anumite aspecte. Probabil voi cumpăra si „Frumoşii” doar ca să văd cum decurge al doilea volum,poate mă voi îndrăgosti de serie,poate e scrisă mai bine,rămâne de văzut. Eu am o curiozitate de pisică şi probabil voi cumpăra şi al doilea volum al lui Scott Westerfeld. Promit că îi voi face recenzie şi aceluia şi voi posta aici părerea mea per total asupra acestei serii.

Dacă vei citi sau ai citit romanul „Urâţii” de Scott Westerfeld spune-mi părerea ta în secţiunea pentru comentarii.

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

2 răspunsuri la “Recenzie „Urâţii” de Scott Westerfeld”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s