Categorii
La întâmplare

Stă să plouă cu bani!

large (1)După cum ştim cum toţii , cel puţin eu cred ca nu este un secret,banii au făcut dintotdeauna pământul să se învârtă. Haide să mergem puţintel înapoi în timp. Încă de la începutul Erei Medievale oamenii erau categorizaţi după păturile sociale. Sclavii cu sclavii,boierii cu boierii. Mi se pare corect. Poate că,pe atunci, statutul social nu era evidenţiat de bani cât era de pământurile pe care le deţineai -sau nu- , dar cu siguranţă dacă aveai pământ aveai şi bani. În schimb,în zilele noastre,fie că vorbim despre euro,dolari sau franci , banii învârt lumea aşa cum vor ei.

Imaginează-ţi asta ca pe o metaforă. Orice om este pentru sine însăşi Centrul Universului său,implicit,tu eşti pentru tine,iar eu pentru mine. Dar haide să ne rezumăm doar la tine acum. Deci imaginează-te pe tine ca pe un soare. Acum pune în mâna ta toţi banii pe care îi deţi. Şi portofelul tău este gol,ha? Bun. Acum,dacă în mâna ta sunt atât de puţine bancnote încât să poţi strânge pumnul,atunci Pământul tău stă nemişcat. Dar dacă îţi imaginezi că ai bancnote de nu le poţi ţine nici măcar cu ambele mâini şi îţi scapă printre degete,ele pică pe Terra şi îi dă viaţă,se învârte. Probabil că acum Pământul tău se mişcă atât de tare încât te vezi petrecând pe un yacht în Tenerife.

Ei bine,poţi aştepta să se întâmple minunea de la Dumnezeu -dacă tu crezi în Dumnezeu- sau poţi face tu lucrurile să se întâmple. Aşa cum spunea rapper-ul român Spike şi mi-au rămas întipărite în minte aceste versuri „Te dai cu capul de gard/ Că Dumnezeu ne dă la toţi,dar nu ne bagă pe card.” Ei bine,poate că El nu bagă pe card ,dar cunosc eu pe cineva care o face. Am adus soluţia chiar în faţa ta : Euro Credit !

logo-euro-creditAşa cum am presupus deja,ştiu că vrei să aflii mai multe. Iată aici tot ce trebuie să ştii!

Casa de economii Eurocredit oferă ca economii garantate de Fondul National de Garantare al Caselor de Ajutor Reciproc. Totuşi,ce poate fi mai bine de atât?! Oh ,dar aşteaptă căci asta nu e tot!

Daca ai nevoie de bani, Euro Credit iti pune la dispozitie 3 tipuri de imprumuturi:

1.Împrumut CAR tradiţional

Dacă totuşi nu ai încredere în bănci şi alegi să te împrumuţi la un prieten care are de unde să-ţi dea , atunci acesta este împrumutul potrivit pentru tine.Casa de Ajutor Reciproc (CAR)– de la parinti sau de la bunici. CAR-ul este o institutie financiara cu peste 160 de ani vechime in Romania, care a salvat multe concedii sau alte nevoi ale membrilor.

2.Împumut social rapid

Ei bine,dacă nu ai găsit nici un prieten care să te ajute cu împrumutul CAR,atunci îţi prezint planul B. Valoarea împrumutului este de max 25.000 lei,perioada de depunere este de minim o luna,iar valoarea ratei de fond social: minim 20 lei lunar.

3.Împrumut cu dobânda 0% pe an

Te-ai săturat să plăteşti dobânzi uriaşe? Ei bine,uite că am venit cu soluţia NAŢIONALĂ! Valoarea împrumutului este de maxim 23.000 lei;Contributie membru CAR:valoarea ratei lunare de fond social: minim 30 lei, maxim 300 lei;perioada de depunere fond social: minim 6 luni,valoarea imprumutului: de 3 ori fondul social acumulat.

¤Având în vedere că eu nu locuiesc în judeţul Dolj,aş spune că cel mai potrivit împrumut pentru mine este cel de-al treilea. Şi se cam explică de la sine. De fapt,cred că voi fugi chiar acum până la Euro Credit ca să văd cum stă treaba.

Tu ce vrei face astăzi pentru fantezia ta de mai sus?? Aştepţi minunea sau alegi unul dintre împrumuturi?

Notă : Împrumuturile tradiţionale şi sociale sunt disponibile doar persoanelor cu domiciliul în judeţul Dolj, pe când împrumutul cu dobânda 0% pe an este un program naţional de întrajutorare financiară disponibil pentru persoanele din România.

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

2 răspunsuri la “Stă să plouă cu bani!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s