Categorii
Favorietele lunii

Favoritele lui Septembrie!!

Hei ,dragilor!

Cum a fost septembrie pentru voi? Câţi dintre voi v-aţi întors la şcoală? Câţi dintre voi au mai citit luna asta? Ei bine,eu ştiu că le-am făcut pe amândouă! Septembrie a fost luna în care mi-am cumpărat ghetuţe,luna în care am scos puloverele groase şi am cumpărat altele noi precum şi eşarfe şi paltoane. Septembrie a fost bună pentru mine! Mi-a plăcut cel mai mult că am putut să postez zilnic pe blog şi să citesc atât de mult! Chiar aşa,cum aş fi putut uita de cărţi? Cu siguranţă nu am făcut-o! Dacă vrei să vezi ce cărţi mi-am cumpărat sau am primit în Septembrie,în curând voi publica o postare doar cu asta,aşa este, „În cutia mea poştală” ediţie de septembrie.

Pentru că a fost o lună răcoroasă şi ploioasă,am citit cu spor! Aşa că,îţi voi arăta câteva din preferatele mele luna aceasta!

Hoţul de cărţi-Markus Zusakthe-book-thief-756499l

Nu ştiu ce mai pot spune despre această carte,pur şi simplu m-a marcat! În cazul meu,voi lăsa recenzia să vorbească de la sine,clik aici pentru a o citi.

Acest roman chiar m-a făcut să-l devorez,să simt totul intens,să simt că nu mai am aer şi , mai presus de toate,mi-a făcut inima să bată atât de tare încât nu mai încetinea deloc. Eu cred că nu voia să încetinească deoarce ştia şi ea că dacă va încetini,o va lua iarăşi la goană imediat ce aş fi dat pagina.

harry-potter-si-talismanele-mortiiHarry Potter şi Talismanele Morţii- J.K.Rowling

Deşi am citit-o acum mai bine de doi ani,am simţit nevoia de puţină magie marca Harry Potter,drept urmare am decis să citesc ultima carte ce mi-a fost trimisă chiar luna aceasta şi o vei găsi în viitoarea postare mai sus menţionată.

Poţi spune ce vrei despre mine. Că sunt un copil,că Harry Potter nu este pentru cei de vârsta mea. Răceşte-ţi gura cât vrei,Harry Potter mi-a schimbat viaţa şi voi continua să o recitesc mereu acum că este în sfârşit a mea!

2540

Jurnalul unui adolescent timid- Chbosky

Recunosc că abia am început să citesc cartea şi sunt abia la jumătatea ei,dar promit să îi fac o recenzie când o voi termina.

Este superbă! Recenzia mea,te anunţ de acum că va fi una pozitivă fără doar şi poate!

Nu m-a marcat în aceeaşi măsură ca „Hoţul de cărţi”,dar cu siguranţă, m-a atras într-un mod deosebit. Sper ca finalul să fie aşa cum m-am aşteptat,dar simt că va fi unul cu adevărat fără cuvinte!

o-zi-editia-a-iii-a_1_fullsizeO zi-David Nicholls

Sinceră să fiu,aceast roman m-a atras în primul rând pentru că este strâns legat de ziua mea de naştere,15 iulie.

L-am adorat încă de la început,probabil l-aş fi iubit chiar dacă nu implica ziua mea de naştere. Are o acţiune superbă şi un scris impecabil.

Pur şi simplu nu am motive să nu laud acest roman deoarece nu găsesc nimic greşit la el! Recenzia mea îmi va întări spusele,click aici dacă vrei să o citeşti si tu!

1177Cum să pictezi un mort-Sarah Hall

Un roman impecabil ce mi-a dat de gândit,recunosc. Nu regret nici o secundă că l-am citit,regret doar că am amânat să-l citesc atâta timp!

Este pur şi simplu perfect,o lectură superbă care nu m-a plictisit în nici o secundă şi nu am simţit nevoia să adorm. Pot să spun că sunt obsedată de cărţile în care se investighează crime şi cele în care mor oamenii. Ştiu că sună cam morbid şi acum te gândeşti „Ce Dumnezeu zici acolo,Andreea??” ,dar mereu am avut o pasiune pentru rezolvarea crimelor ,iar acest roman mi-a satisfăcut pofta. Pentru recenzie click aici.

ce-ne-spunem-cand-nu-ne-vorbim_1_fullsizeCe ne spunem când nu ne vorbim-Chris Simion

Acest roman m-a pus cu botul pe labe! Mi-a dat de gândit şi mi-a provocat inteligenţa la cote înalte.

Chiar dacă la început aş fi crezut că este plictisitor şi nu mă atrage,după ce am citit câteva pagini am rămas surprinsă de cum îmi poate întortochea mintea.

Dacă eşti fan Sudoku şi Brain Games,această carte a fost creată pentru tine! Îi poţi citi recenzia aici şi te poţi convinge singur citind acest roman.

Care au fost favoritele tale luna aceasta şi ce crezi despre favoritele mele? Spune-mi părerea ta în secţiunea pentru comentarii!

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s