Categorii
Back to school Tag

Back to school TAG!

Ştiu şi eu că a trecut mult timp de la începerea şcolii şi am primit acest tag acum ceva timp de la Ştefi ,dar chiar uitasem de el. Îmi cer scuze. Aşa că zilele trecute,bănuiesc,am primit acelaşi tag de la Angela aşa că m-am încumetat să-l fac şi eu.Toate cărţile recenzate pe blog au link către recenzie,dacă doreşti să vezi despre ce este vorba. Provoc la rândul meu pe Cristina şi pe Ioana şi pe  Amalia, plus oricine comentează la această postare!

Reguli: 
1. Dați tag-ul mai departe.
2. Nu menționați aceleași cărți de două ori.
3. Postați link-ul cu leapșa completată pe blogul Padeniye, mai cu exactitate AICI. 
1. Română: Luați cartea preferată de anul acesta și deschideți-o la pagina 100, alineatul al treilea. Scrieți mai jos ceea ce se află acolo, menționând de unde ați lau fragmentul.
„Spre spaima lui Liesel, mama rămase fără cuvinte” -Hoțul de cărți, Markus Zusak
2. Geografie: Ați citit anul acesta (sau în decursul a doi ani) vreo carte cu o copertă verde, sau care să aibă pe ea ceva legat de natură? Dacă da, puneți o fotografie cu ea.delirium-lauren-oliver
3. Istorie: Vă plac bibliografiile sau cărțile care tratează ceva din istorie? Care este ultima carte pe care ați citit-o, care să urmărească astfel de subiecte?
Bineînţeles că îmi place istoria,dar nu cea a României. Perioada celui de-al Doilea Război Mondial este preferata mea aşa că am citit „Hoţul de cărţi” de Markus Zusak şi „Băiatul cu pijamale în dungi” de John Boyne şi aş vrea să citesc „Mein Kampf” cât de curând.
4. Sport: Să faci sport este un lucru benefic corpului, te împrospătează și-ți dă o stare fresh după; în ciuda faptului că ești obosit de mori, tot te vei simți mai bine. Ce carte fresh, ușor de citit, ați lecturat, și care v-a plăcut?
5.Matematică: Chiar dacă matematica nu este o materie agreată de multă lume, tot trebuie să o faci, chiar dacă durează mai mult timp să o înțelegi. La ce carte ți-ar fi foarte greu să renunți, pentru a învăța?
„Prea multă fericire” de Alice Munro. Am citit-o la şcoală în ore şi mi-a fost confiscată de vreo 3 ori. Cele mai negre minute ale vieţii mele.
6. Desen: Să desenzi, să pictezi, a fost mereu o activitate care te relaxa în timpul generalei, dar chiar și în liceu pentru unii. Culorile îți dădeau imaginație, așa că: Ce copertă a unei cărți o urăști din tot sufletul, și ai vrea să o schimbi, dacă ai avea ocazia?
Nu ştiu de ce,dar doi oameni pupându-se în ploaie din două maşini diferite este cam.. too much. Nu mă atrage.
Cop_Chimie_perfecta_2_Legile_atractiei
7. Biologie: Tuturor ne plac animalele, și nu cred că există cineva care să nu iubească un animal, oricât de drăguț sau înspăimântător ar fi el. Postați mai jos o imagine a unei cărți în care apar astfel de vietăți.
Chiar dacă nu se vede clar,acolo jos este un câine şi nu mă pot gândi la altă carte deoarece aceasta va rămâne cartea mea de suflet pentru totdeauna!
singur_pe_lume-hector_malot-tineretului_236561
8. Engleză: Mulți cititori au în bibliotecă literatură internațioanlă, așa că presupun că printre sumedeniile de cărți, se strecoară și un autor preferat. Ce scriitor american sau englez vă place cel mai mult? Descrieți-i ideile în trei cuvinte, sau modul de-a scrie.
Mhm. Aş putea spune că cel mai mult îmi place John Green. Nu pentru că este mediatizată munca lui ci pentru că ,pur şi simplu,îşi merită laudele. Nu aş şti cum să descriu scrisul lui,este pur şi se vede că scrie la fel ca mine. Un go with the flow , fără să se uite înapoi. Respect acest gen de scriitori!
9. Muzică: Să asculți muzică este ceva relaxant, care te face să zâmbești, iar cea împletită cu cititul este cu atât mai bună. Aveți vreo carte care să vă fi făcut să cântați (la figurat) de fericire, atunci când ați terminat-o? Sau o melodie care să o fi descoperit în vreo carte? 
Bineînţeles! Cu toţii avem o asemenea carte! Pe mine m-a făcut să cânt de fericire Harry Potter. Ştiu că sună ciudat,dar acel epilog m-a dat pe spate! Good job,J.K.Rowling!Good job,gurl!
10. Dorință: Sunt ferm convinsă că există o carte pe care vă doriți foarte mult să puneți mâna. Care este aceea și de ce vreți atât de mult să o citiți?
Cred că acum am peste 50 de cărţi în Wishlist drept prioritate! Nu pot alege una,celelalte ar crede că nu le iubesc.
Rămâi zâmbitor!
Pe data viitoare!
1343881

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s