Categorii
La întâmplare

Pune telefonul jos

Câţi dintre voi,oameni de pretutindeni,aţi pus telefonul jos în ultimul timp? Câţi dintre voi aţi stat la masă la un restaurant şi nu aţi întrebat chelnerii care este parola de la Wi-Fi ca să staţi cu toţii pe reţelele sociale? Câţi dintre voi nu aveţi cont de facebook?

3cbeb2bFie că eşti acasă,la birou sau la şcoală,telefonul este o prioritate. Cum se face că uiţi să te speli pe dinţi dimineaţa ,dar nu îţi uiţi telefonul? Cum se face că preferi să vezi un film pe tabletă în loc să ieşi în oraş vineri seara? Cum se face că atunci când pleci undeva primul lucru la care te gândeşti nu este excursia în sine ci „fac poză că îmi fac bagajul şi o postez” ca mai apoi să faci selfie pe drum şi dai check-in.

Fie că ne place sau nu,tehnologia ne-a acaparat vieţile. Un exemplu concret ar fi copilăria mea. Eu nu aveam I-Pod sau I-Phone 6. Aveam un joc de Tetris. Eu nu fumam în spatele blocului,ci mă jucam pititea. Ăla un leu pe care mi-l dădea bunică-mea îl cheltuiam pe caramele,nu mergeam la magazin „Dă-mi şi mie două ţigări că-ţi mai aduc eu 2 mii mâine.” Este adevărat că vremurile se schimbă şi noua generaţie nu poate să fie niciodată ca şi cea din urmă,dar tehnologia a ajuns într-un pas în care s-au inventat aplicaţii de periat dinţii pentru copiii de 4 ani. Acum,să fim serioşi!

smartphones_rectRecent s-a lansat în România ultimul model Iphone 6 şi este lansat de către Quickmobile. Băi ce să zic? Un lucru bun că tehnologia ajunge pe la noi mai repede decât ne aşteptam. Adică eu când am auzit că s-a lansat Iphone 6 în America m-am gândit că poate de Black Friday să ajungă şi pe la noi. Un lucru bun că m-am înşelat bănuiesc.

Lansarea acestei noi mărci de Iphone în România este benefică deoarece nu mulţi au posibilitatea să cumpere un asemenea gadget. Cu cât oamenii râvnesc mai mult,cu atât muncesc mai mult să obţină ceea ce vor. Cel puţin,aşa sunt eu. Totuşi,consider că acest smartphone ar trebui să fie departe de îndemâna copiilor. Cu tehnologie,fără tehnologie,parcă o aşa bijuterie nu ar avea rost să fie stricată sau spartă că se peria copilul tău pe dinţi cu noua aplicaţie sau că se juca Hello Kitty.

În cele din urmă,am un concurs de anunţat. Se desfăşoară pe Blogul lui Cristi şi premiul este,cu siguranţă,un iphone 6! Ce mai aştepţi? Înscrie-te!

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s