Categorii
La întâmplare

Semne de carte!

Astăzi mi-am făcut şi eu câteva semne de carte şi am decis să împărtăşesc cu tine câteva din ideile pe care le-am găsit pe site-ul meu favorit,Weheartit.

Dacă vrei să vezi ce-mi place,aici este profilul meu Weheartit şi nu uita să faci poze semnelor tale de carte şi să mi le arăţi în secţiunea pentru comentarii! Mi-ar face plăcere să le văd!

large (7)Să începem cu Harry Potter! După cum ai văzut şi tu în postarea „În cutia mea poştală-Septembrie” am reuşit să fac toată colecţia Harry Potter după care tânjeam de foarte mult timp şi culmea ar fi fost să o las fără un semn de carte adecvat! Am dat un search rapid şi iată rezultatul final!

Spelndid,nu-i aşa?

Fiind design-ul tău propriu,te poţi juca cu acele culori şi le poţi manevra după bunul tău gust,la fel şi cu mărimile ochelarilor. Tot ce îţi trebuie este puţină imaginaţie şi voila,semnul tău Harry Potter nu a arătat niciodată mai bine!

large Să continuăm cu nişte inimioare! Mă gândesc că probabil,ca noi toţi ,ai pe cineva drag a cărui zi de naştere este aproape. Acel cineva iubeşte cărţile? Are o pasiune pentru lectură ,iar tu ai vrea să îi dăruieşti un roman bun pentru că şti că l-ar face să zâmbească cu gura până la urechi ,dar nu prea ţi se pare că are atingerea aceea personală.

Ei bine,iată soluţia! Îi poţi face cadou romanul la care râvneşte de foarte mult timp alături de un semn de carte personalizat ce-l va ajuta să parcurgă lectura mai uşor!

Te-am scăpat de-o grijă,am dreptate?

large (2)Acum , să facem nişte iepuraşi!

Nu ştiu ce părere ai tu ,dar câteodată eu simt nevoia să-mi distrez puţin cărţile şi lectura cu semne de carte amuzante.

Parcă atunci când le văd aşa drăgălaşe ,îmi vine să deschid cartea şi să mă apuc de citit imediat!

Ce efect au asupra ta?

large (5)large (6)Ca să întăresc sentimentul ce mi-l oferă iepuraşii am decis să îţi mai arăt nişte modele ,posibil să fie pe placul tău. Iată o pisicuţă şi o vulpiţă,amandouă uşor de făcut şi super drăguţe!

Cât de frumoase pot fi!

large (1)Pentru că mustăţile sunt în vogă de ceva timp,cum aş fi putut să ratez un asemenea semn de carte?

Este chic şi tumblr şi nu va trece neobservat!

Chiar şi mai uşor de făcut decât celelalte,va da cărţii tale un aer fresh şi în trend şi mai este şi drăgut pe deasupra!

Te poţi juca cu materialul şi culorile,poţi adăuga sclipici! Totul este la liberul tău arbitru!

Şi fie vorba între noi,este mult mai ieftin decât ceva ce găseşti într-un magazin. Pe acesta îl poţi face cu lucruri ce le găseşti la tine acasă!

large (4)În incheiere am decis să îţi arăt un mod de a face un semn de carte simplu pentru că m-am gândit că mulţi dintre voi aţi vrea să vă desenaţi singuri modelul!

Deci ,iată-l! Dacă urmezi paşii exact ca în poză vei avea un semn de carte pe care îl poţi personaliza exact aşa cum vrei tu!

Tot ce îţi trebuie este o foaie de hârtie şi câteva creioane colorate şi semnul tău va fi nu numai frumos şi atractiv ,dar şi rezistent şi de durată!

Nu că-i tare? În loc să dai bani grei pe semne de carte,ţi le poţi face singur pentru maxim 50 de bani.

Care a fost semnul tău de carte favorit şi pe care te gândeşti să-l încerci? Spune-mi părerea ta în secţiunea pentru comentarii!

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s