Categorii
Recenzii

Recenzie „Cu cărţile pe faţă” de Agatha Cristie

cu-cartile-pe-fata_1_fullsizeTitlu: Cu cărţile pe faţă

Autor: Agatha Cristie

Nr. pagini: 264

Data aparitiei: 15.08.2014

Trebuie să recunosc că faptul că Agatha Cristie este cel mai vândut scriitor al tuturor timpurilor  cu 2 miliarde de exemplare vândute în peste 100 de limbi m-a influenţat în alegerea acestui roman  într-o măsură destul de mare ,acesta nu a fost singurul motiv pentru care am decis totuşi să îi ofer o şansă.

Având în vedere că nu am mai citit romane poliţiste până acum,dar mereu am fost atrasă de seriale cu această temă (gen Minţi criminale sau Mentalistul) m-am gândit că ar fi o idee bună să încerc şi un titlu al unei autoare atât de cunoscute deoarece ca să fiu sinceră,îmi place mai mult să citesc decât să mă uit la seriale.

Romanul „Cu cărţile pe faţă” mărturisesc că nu l-am ales întâmplător ci după o lungă deliberare chinuitoare şi multe recenzii citite,ore bune de documentare pentru că voiam să aleg ceva perfect pentru cititorii mei,ceva ce eram cât se poate de sigură că le va plăcea atât lor cât şi mie. Aşa că am ales tocmai acesta deoarece tratează povestea extravagantului Domn Shaitana care îi invită la un joc de cărţi pe Hercule Poirot şi alţi trei specialişti în dezlegarea enigmelor împreună cu patru ucigaşi care au scăpat basma curată. Jocul de cărţi ia o întorsătură mult mai ameninţătoare decât sar fi aşteptat oricine.

Exact cum am menţionat mai sus,am ţinut neapărat să aleg ceva ce ar fi pe gustul tuturor ,dar am sfârşit prin a alege ceva ce m-a fascinat în adevăratul sens al cuvântului. Am vrut un roman poliţist-psihologic şi am primit ceva pe măsură! Nu mă aşteptam să fie atât de bun,dar a fost. M-a surprins plăcut şi ţin cu tărie să recomand acest roman tuturor celor cărora le place puţin mister şi puţină enigmă ici-colo.

Ţin să mulţumesc Editurii Litera pentru că mi-a oferit acest roman de care m-am bucurat enorm şi ,ca întotdeauna,ţie cititorule pentru că ai încredere în recenziile mele ca fiind sincere!

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

Un răspuns la “Recenzie „Cu cărţile pe faţă” de Agatha Cristie”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s