Categorii
Recenzii

Recenzie „Jurnalele lui Carrie” de Candace Bushnell

descărcare (15)Titlu:Jurnalele lui Carrie

Autor:Candace Bushnell

Nr. de pagini:348

Editura:Polirom

Colecţia:Chic

Autoarea bestsellerului Sex and the city mărturiseşte că a fost atât de des întrebată de-a lungul anilor cum a făcut Carrie Bradshaw primii paşi în cariera sa încât a simţit nevoia să scrie o carte despre asta,aşa că a făcut-o. 

„E o fată care evoluează,care vrea mai mult şi care simte nevoia să-şi găsească singură drumul în lume. Mi-am dorit întotdeauna să scriu o poveste a maturizării ,care să aibă drept personaj o tînără care vrea cu orice chip să trăiască la New York. Şi cine altcineva ar fi mai potrivit să se îmbarce într-o asemenea călătorie decît Carrie Bradshaw?”

Într-adevăr personajul Carrie Bradshaw este în acest roman o adolescentă ce cu paşi uşori ajunge la New York pentru a-şi împlini visul în marele oraş. Toată acţiunea se învârte în jurul ei şi în jurul capacităţii ei persuasive de a nu se da înlături de la nimic pentru a ajunge exact acolo unde îţi propune,iar cu puţin ajutor reuşeşte să îşi atingă scopurile în fel şi fel de moduri,prin fel şi fel de mijloace la care eu nu m-aş fi gândit vreodată.

Cel mai mult mi-a plăcut la acest roman faptul că este motivaţional,lăsând la o parte faptul că la început pare a fi povestea tipică a unei fete de liceu cu vise mari şi resurse mici. Acest roman m-a motivat pe mine să îmi deschid acest blog şi uşor uşor am observat şi roadele muncii mele. Fiecare view al vostru este pentru mine cea mai mare bucurie şi fiecare comentariu frumos din partea străinilor sau cunoscuţilor îmi face automat ziua mai frumoasă! Acest roman merită citit deoarece cred că poate face pe oricine să se ridice din pat şi să-şi urmeze visul aşa cum m-a făcut pe mine să-mi urmez visul şi acum îl văd cum se îndeplineşte încetul cu încetul!

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

2 răspunsuri la “Recenzie „Jurnalele lui Carrie” de Candace Bushnell”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s