Categorii
Favorietele lunii

Autorul favorit al lui Noiembrie!

imagesAdevărul este că am citit doar „Cu cărţile pe faţă” (click aici pentru recenzie),dar m-a impresionat aşa tare încât am decis să fac un concurs pentru voi în parteneriat cu Editura Litera! Vă voi da mai multe detalii imediat ce-mi ajunge coletul cu cărţile pentru câştigători! Şi nu uita că în luna decembrie postez în fiecare zi!

M-a îndrăgostit de această autoare de la începutul cărţii,am comandat mai multe şi abia aştept să ajungă şi să le recenzez pentru voi! Consider că fiind numită de către Guinness Book of World Records cea mai vândută scriitoare a tuturor timpurilor denotă talentul pe care ea îl are în sânge. Înainte de recenzia „Cu cărţile pe faţă” , nu am mai recenzat nici un roman de acest gen şi mi-a făcut o deosebită plăcere să încerc ceva nou şi să-mi placă la nebunie de la prima pagină! Atâtea poveşti izvorâte din mintea unui singur om pur şi simplu mă dau pe spate!

Majoritatea operelor Agathei Christie sunt focalizate pe descoperirea autorului unei crime, mediul social fiind acela al clasei de mijloc sau bogate engleze. De obicei un detectiv se ocupă de identificarea criminalului, acesta fie intrând în contact din întâmplare cu mediul crimei, fie fiind chemat de o persoană implicată într-un fel sau altul în acțiune. În general, detectivul interoghează suspecții principali, analizează locul crimei și indică fiecare indiciu, astfel încât cititorul să aibă șansa să rezolve el însuși enigma. Spre finalul operei, de multe ori unul dintre suspecți este omorât, de multe ori deoarece a descoperit din întâmplare criminalul și este astfel redus la tăcere.

Până în 2006, cărțile sale s-au vândut în două miliarde de exemplare, în întreaga lume. Agatha Christie a publicat 80 de romane și nuvele și 19 piese de teatru, traduse în peste 70 de limbi.

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s