Categorii
La întâmplare

5 motive pentru care să iubeşti iarna (aşa cum este ea)

Abia a început această lună,dar simt că a început cu stângul. Drept urmare am să dau un „start” târziu al motivelor pentru care ar trebui să iubeşti iarna! Haide să uităm împreună de „fleoşcăiala” de pe jos, de zăpada rece, de îngheţul de afară, de faptul că trebuie să purtăm 3 perechi de şosete şi tot ne udăm la picioare. Să uităm de răceli şi de frecuşurile cu zăpadă.

#1 Cărţi de iarnă

Cum altfel să încep această listă dacă nu cu cărţi? În fond, sunt o iubitoare de cărţi înrăită! Câteva exemple sunt: „O săptămână în decembrie” de Sebastian Faulks , „Nuntă în decembrie” de Anita Shreve şi nelipsitul John Green cu noua apariţie în Romania „Fulgi de iubire” ce va fi lansată în curând la Editura Trei.

tumblr_melz6bIO881qjkqc5-horz 2199 nunta-in-decembrie_1_fullsize

#2 FROZEN – Regatul de gheaţă

Cum să nu iubeşti această animaţie de iarnă? Şi dacă nu ai văzut-o, uită-te repede că nu îţi dai seama ce ai putut rata!

Frozen-movie-poster frozen

#3 Home alone

Că tot suntem la categoria filmelor de iarnă, faptul că „Singur acasă” rulează în fiecare an de Crăciun pe Pro TV mi se pare pur şi simplu perfect! Nu m-aş putea sătura niciodată de această serie de filme!

kevinha-2-630x369 4507231c-dd0b-467b-820d-990e87e2ce73

#4 Ciocolata caldă

Acum să fim serioşi,cine nu iubeşte ciocolata caldă? Poţi tu să bei ciocolată caldă în Iulie? Nu prea cred. Iubeşte iarna pentru ciocolata caldă pe care ţi-o oferă cu drag!

ciocolata-calda-1 9

#5 Puloverele călduroase

Iubesc puloverele pufoase care îmi şi vin bine! Cele mai mari cu 2 mărimi decât mărimea mea,dar perfecte pentru gusturile mele! Ador să am piese de îmbrăcăminte pufoase pe mine în cel mai rece sezon al anului!

hmprod_59_90_lei 5-tinute-speciale-de-Revelion-in-functie-de-locul-in-care-petrecitumblr_inline_nd6n2qwURG1sk1ovd

Dacă ai ceva de adăgat la lista mea,simte-te liber să o faci în secţiunea pentru comentarii! Haideţi să răspândim puţină voie bună în prag de sărbători!

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s