Categorii
Postări de sărbători

Sărbătoarea mea favorită?🎄🎅🎁

Ei bine , am fost întrebată în lung şi-n lat care este sărbătoarea mea favorită şi întotdeauna am venit cu răspunsul scurt „Crăciunul”. De ce? Pentru că îmi place să dăruiesc. Chiar acum fac parte dintr-un proiect în care sunt incluşi doar bloggerii numit Secret Santa Handmade realizat de Alexandra pe blogul ei pe care îl puteţi vizita aici. Mi s-a părut foarte interesantă ideea deoarece toate cadourile sunt handmade şi mie îmi place să fac tot felul de invenţii personale. ( Dacă vrei să fac asemenea postări apasă LIKE )

Cel mai frumos lucru legat de Crăciun nu sunt cadourile ci brăduţul pe care trebuie să-l împodobesc şi eu cât de curând (mărturisesc că ador să împodobesc bradul) şi să pun steaua în vârf. Ascult Mariah Carey- All I want for Christmas is you pentru că mna fac asta în fiecare an în această perioadă. Luminiţele mele de pom deja sunt pe peretele de la pat şi licăresc toată noaptea fără încetare. 

Iubesc Crăciunul pentru tot ceea ce are de oferit. Nu sunt mare creştină şi nici nu ştiu mai multe despre naşterea Domnului Iisus decât am învăţat la şcoală şi am auzit în colinde (foarte rău,ştiu). Însă este sărbătoarea mea preferată deoarece mi se pare frumos să faci gesturi din inimă. În nici un an de cât m-am „făcut mare” nu am mai primit nici un cadou de Crăciun ci doar bani de la părinţii mei de genul „ia-ţi tu ce vrei de ăştia” şi mi se pare că aşa se duce spiritul sărbătorilor. Mereu am dăruit, familiei şi prietenilor, însă nu am primit şi nici nu am aşteptat ceva în schimb. Crăciunul este despre bucuria de a dărui aşa că îţi sugerez să dăruieşti şi tu de Crăciun ceva din inimă cuiva care îţi îmbrăţişează ţie inima! Nu trebuie să fie ceva schimb, nicidecum, trebuie să fie ceva oferit cu drag, nu din obligaţie.

Nu iubesc zăpada, urăsc faptul că o sărbătoare atât de frumoasă este plasată tocmai iarna, dar simt că dacă ar fi fost în oricare alt anotimp magia aceea albă a Crăciunului s-ar fi dus şi nu i-am fi acordat atâta atenţie cum o facem deja. Îmi place să privesc zăpada,dar nu îmi place să ies afară în frig şi să mă înfofolesc. Îmi place să stau în casă, să beau un ceai cald sau o ciocolată caldă, să port pijamale toată ziua şi şosete pufoase şi să citesc cărţi de iarnă (vezi câteva recomandări aici). Ador luminiţele din oraşul meu, anul acesta parcă a prins viaţă cu totul! În parcul central sunt acum brăduţi luminaţi, ursuleţi polari, sanie cu reni şi chiar şi locul naşterii lui Iisus cu figurine drept „personaje” şi îngeraşi imenşi la intrarea în parc. O să pun şi câteva poze mâine, nu uita să verifici această postare dacă vrei să le vezi!

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s