Categorii
Campanii

🍻🎅❄Moşul iubeşte gustul Tuborg Christmas Brew!❄🎅🍻

TUBORG_Christmas-600x282

„Caravana Tuborg Christmas Brew a pornit în seara de 7 noiembrie de la fabrica Tuborg spre cele mai cool locuri din Centrul Vechi al Bucurestiului. Iubitorii de Tuborg Christmas Brew au fost primii care au gustat berea oferită de crăciunițele albastre care au dat tonul distracției pentru sezonul de iarnă pornind de la cunoscutul ” jingle Tuborg Christmas Brew.” –  a declarat Paul Markovits- Vice Președinte Marketing, URBB.

Legătura dintre Sărbători şi bere poate fi împărţită prin întreaga lume,de la o naţiune la alta, de la o cultură la alta, dar în România (respectiv în Danemarca) asocierea dintre Sărbători şi bere este TUBORG CHRISTMAS BREW! Al doilea motiv pentru care românii iubesc sezonul rece este că Tuborg Christmas Brew este disponibil pe piaţă de pe 11 noiembrie până pe 31 decembrie. Aşa este, iubitorilor de bere, Tuborg Christmas Brew s-a lansat acum o lună! Şi probabil că ştiaţi asta deja,dar dacă nu aţi aflat până ce aţi citit această postare, atunci da-ţi buzna în magazine căci mai durează puţin şi iese de pe piaţă!

Ceea ce ştiu cu siguranţă este că indiferent de anotimp, de vreme sau de loc, românilor le place berea! Să fim serioşi, că doar români suntem cu toţii, câţi dintre voi nu aţi stat vara la o terasă bând bere rece şi mâncând mititei la Festivalul Berii? Şi câţi dintre voi nu aţi continuat să beţi şi toamna chiar dacă timpul s-a mai răcorit? Câţi dintre voi o să daţi fuga în cel mai apropiat magazin să luaţi un Tuborg Christmas Brew după ce veţi fi terminat de citit acest articol? Câţi dintre voi aşteptaţi să dea puţin soarele după o iarnă geroasă doar pentru a bea un pet de bere cu prietenii? Dacă ai răspuns „eu,eu,eu şi eu” la întrebările mele,felicitări, eşti român, ceea ce înseamnă că trebuie să continui să citeşti!

tuborg-weihnachtsbier-Acum, românaşule, haide să îţi povestesc cum văd eu o imagine adecvată pentru Sărbători şi Tuborg Christmas Brew! Deci aş vrea să îţi imaginezi seara de Crăciun, tu stând cu familia ta uitându-vă la Home Alone pe ProTv, iar tu şi soţia ta bând Tuborg Christmas Brew. Ce seară minunată,nu-i aşa? Vine timpul pentru culcare aşa că îţi înveleşti copiii şi îi pupi de noapte bună spunându-le „În seara asta să dormiţi adânc că altfel Moşul nu va veni la voi!”, stingi lumina şi le închizi uşa, iar copiii tăi se cufundă într-un somn cum numai în noaptea de Crăciun poţi avea. Tu te duci în pat alături de soţia ta şi adormiţi amândoi într-o clipită ca şi cum Moş Ene a pus stăpânire pe casa ta. Vine ora 12:00 şi Moşul coboară pe horn, cum face în fiecare an. Odată ajuns în sufrageria ta micuţă, se scutură de praf (okay, chiar ar trebui să mai cureţi hornul acela, zău aşa) şi caută prin desaga plină cu jucării să vadă ce are pentru micuţii tăi adormiţi.

-Hohoho, băiatul a vrut o maşinuţă teleghidată… scormone prin desagă şi iată că o găseşte şi o pune sub brad. Fetiţa voia o păpuşă Barbie în rochie de seară, spune în timp ce scormoneşte în continuare şi pune păpuşa sub brad. Hohoho,dar parcă mi-ar fi puţină sete de la atâta drum şi nu văd nici lapte, nici prăjiturele!

Se duce moşul în bucătărie şi vede pe masă o sticlă de Tuborg Christmas Brew însoţită de biletul „Moşule, nu mai avem lapte, dar avem ceva mult mai bun să-ţi ţină de sete pe drum! Mami şi tati beau tot timpul iarna. Sigur îţi va plăcea!„. Nemaivăzând moşul aşa ceva, deschide sticla şi gustă, iar apoi zice:

-Hohoho! O să-mi chem renii să mai aducă câteva jucării că mare bucurie mi-a făcut această familie cu bunătatea aceasta de „licoare.” Rudolf, hai încoace şi mai adu nişte jucării scumpe! Îmi place aici în România, să venim mai des!

Pănă şi Moşului îi place ce e gustos şi dulce! Reţeta a fost inventată în 1981, de către maestrul berar Per Krieger Lassen, prin amestecarea a trei tipuri de beri distincte. Tuborg Christmas Brew este o bere produsă din trei tipuri de malț, având o aromă distinctă de lemn dulce. Aflată de peste 33 de ani în topul preferinţelor băutorilor de bere din Danemarca, Tuborg Christmas Brew a creat tradiţia lansării simultane a ediţiilor din România cu cele din Danemarca.

¤Reclamă pe youtube¤

Rămâi zâmbitor şi bea Tuborg Christmas Tuborg Brew!

Pe data viitoare!

1343881

3 răspunsuri la “🍻🎅❄Moşul iubeşte gustul Tuborg Christmas Brew!❄🎅🍻”

Cea mai taree postare a ta Iubito<3:* M-a amuzat cel mai mult (okay, chiar ar trebui să mai cureţi hornul acela, zău aşa) :)) si povestea se potriveste perfect cu postarea. Chiar mi-ai inveselit seara cu toate ca ma simteam prost ca te-am suparat,(sti tu de ce) dar chiar mi-ai inveselit-o cu aceasta postare. E suuupeeer! Te iubesc! Chiar acum ma duc sa-mi iau Tuborg Christmas Brew, fiindca da m-ai convins!

Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s