Categorii
Campanii

🐼🍝🍕Adu mâncarea la tine acasă!🍕🍝🐼

46463-Food-Panda1

Bună dimineaţa, oameni frumoşi ai internetului!

Astăzi, după cum bine ştiţi, este duminică! Ceea ce înseamnă că este cea mai leneşă zi a săptămânii. Nimeni nu are chef să gătească duminica sau să iasă în oraş să mănânce la un restaurant. Foodpanda a fost inventat tocmai pentru a-ţi întreţine stomacul plin şi hrănit în zile ca aceasta.

Haideţi să recunoaştem faptul că toţi suntem leneşi din când în când, poate că nu atât de leneşi precum sunt eu mereu, dar oricum ceva pe aproape. Viitorul unei asemenea platforme nu poate fi decât în ascensiune deoarece oamenii caută să îşi simplifice viaţa tot timpul.  Fie prin shopping-ul online direct de pe site-urile marilor brand-uri, fie prin a se juca pe smartdevice-uri în loc să se joace pe afară, fie prin catering-ul cu mâncare pentru a nu mai fi nevoiţi să gătească singuri.

imagesEu chiar văd viitorul ca pe un loc condus doar de roboţi şi maşinării care vor lua locul activităţilor noastre zilnice. Oamenii vor fi obezi şi nu vor mai face activităţi fizice şi vor mânca doar fast-food. Tocmai pentru generaţia mea „smartphone” au fost elaborate aplicaţiile Foodpanda pe Android şi IOS pentru ca tu să nu îţi faci griji şi să comanzi mâncare liber de oriunde te-ai afla.

Văd o asemenea platformă ca pe ceva constructiv, ceva de durată bineînţeles. Acum, gândeşte-te în felul acesta: chiar dacă buzunarul e cam strâmt, poţi renunţa la haine, la machiajuri, la cărţi sau la smartdevice-uri, dar nu poţi renunţa niciodată la mâncare. Dacă eşti un om ocupat aşa ca mine şi timpul nu îţi permite să găteşti sau măcar să pleci de la birou, comandă în siguranţă cu Foodpanda!

Tu când mai mănânci? Nu există dragoste mai sinceră decât cea pentru mâncare.

¤Să ne transportăm în viitor, 10 ani de-acum înainte¤

Toţi oamenii sunt obezi în zilele astea, nimeni nu mai are chef nici măcar să meargă până la restaurant să mănânce. Nici măcar nu mai merg să se distreze la petreceri. Totul este acum virtual şi plictisitor. Nimeni nu mai cunoaşte viaţa de dinaintea erei smartdevice-urilor. Totul a pieit. Copiii jucându-se pe afară, cluburile de noapte, oamenii slabi. Nimeni nu îşi aminteşte ce înseamna să fii suplu şi sănătos. Media de viaţă este de 35 de ani, iar dacă ajungi la vârsta de 40 trebuie să te consideri un om norocos. Nimeni nu se mai întâlneşte cu nimeni, toţi vorbesc prin facetimes sau videocalls. Lumea aşa cum o ştiam noi s-a dus,iar în asemenea timpuri, doar foodpanda îţi poate fi de folos. Te poţi gândi la o lume fără mâncare? Fără restaurante şi fără femei dispuse să gătească pentru soţii lor? Trist,nu-i aşa? Într-o lume ca aceasta, Foodpanda va fi „nutriţionistul” tău! Intră acum pe site şi vei beneficia de 40% reducere!

Nu uita că şi tu te poţi înscrie la această campanie accesând link-ul de aici.

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s