Categorii
Postări de sărbători

🎄📖3 cărţi numai bune de citit în ziua Crăciunului📖🎄

Aşadar Crăciunul se apropie cu paşi repezi şi înainte să ne dăm seama ne va bate la uşă şi vom fi nevoiţi să-l poftim înauntru. Ei bine, pentru cei asemenea mie, care de Crăciun preferă să stea acasă şi să citească după ce s-au înfruptat pe cinste din toate bunătăţile de pe masă, am încropit această „listă” de top 3 cărţi numai bune de citit în ziua Crăciunului, iar pentru toţi ceilalţi, vă urez petrecere frumoasă!

861786“Dragostea mea mi-a dăruit” de Gayle Forman

Aduc din nou în discuţie acest roman ce a „capturat” 12 povestioare de Crăciun între paginile sale deoarece nu văd nimic altceva mai bun de citit într-o asemenea zi decât câteva poveşti care îţi vor umple inima de bucurie şi te vor aduce mai aproape de spiritul sărbătorii sftinte a Crăciunului.

Am citit “Dacă aş rămâne” de acelaşi autor(click pe titlu pentru recenzie) şi mi-a plăcut foarte tare felul în care scrie autorul Gayle Forman. Eu aş zice că este un câştig de sărbători!

Romaul se află şi pe „Lista mea de dorinţe pentru Crăciun” şi sper să am şi eu posibilitatea să îl citesc într-o zi aşa cum mulţi dintre voi au făcut-o deja sau o vor face.

tumblr_melz6bIO881qjkqc5-horzDe asemenea pe „Lista mea de dorinţe pentru Crăciun” se află şi  “Fulgi de iubire” de John Green deoarece iubesc cum a scrie acest autor şi orice povestioară cât de mică de-a lui îmi place la nebunie.

Poate că eşti nou pe blogul meu şi nu şti de recenziile făcute la încă trei cărţi de-ale sale care nu m-au impresionat în mod egal, dar nici nu m-au dezamăgit şi aici vorbesc despre  “Sub aceeaşi stea” , “Căutând-o pe Alaska” şi “De 19 ori Katherine(click pe titluri pentru recenzii) pentru aţi face o idee generală despre părerea mea legată de acest autor.

În acest roman mai sunt incorporate încă două povestioare ale lui Lauren Myracle şi Maureen Johnson, autori pe care nu i-am citit niciodată,dar mi-ar face plăcere să încerc.

poveste_de_craciun_corint1Nu în ultimul rând „O poveste de Crăciun” de Charles Dickens care pe mine m-a impresionat foarte mult la momentul în care am citit-o deşi eram foarte mică.

Mai târziu am văzut şi animaţia A Christmas Carol care m-a lăsat cu sufletul la gură şi chiar am avut ce să învăţ din ea.

Practic, este vorba despre un bătrân căruia îi este înfăţişat Crăciunul trecut, prezent, dar şi viitor de către 3 fantome. La început era un om avar care după această experienţă nu va mai fi niciodată la fel.

O poveste frumoasă care îi învaţă pe copii lucruri bune şi de folosinţă pe viitor!

Tu ce citeşti Crăciunul acesta?

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s