descărcare (12)Titlu:Gossip Girl, Un trio infernal

Autor:Cecily Von Ziegesar

Editura:Nemira

Nr. de pagini:560

An apariţie:2011

Disponibilă în: Librăria Libris

NOUL SEX AND THE CITY

Cum m-am decis să citesc „Gossip Girl, Un trio infernal”- Cecily Von Ziegesar? Simplu, am văzut serialul. Şi dacă şi tu l-ai văzut, atunci nu ai cum să nu-l iubeşti pe Chuck Bass. Se aseamănă cartea cu serialul? Bineînţeles. Şi da, chiar este o carte bună.

A fost una dintre primele cărţi pe care le-am cumpărat în această vară din proprii mei bani de buzunar, aşa că extazul meu a fost de două ori mai mare când a venit coletul. În cât timp am terminat de citit? Îţi vine să crezi ca am fost atât de obsedată încât am stat trează toată noaptea şi am terminat-o? Mda, mă surprind pe mine însămi. De ajuns cu mine, să vedem despre ce este vorba în roman!

Povestea începe cu trei adolescenţi de cincisprezece ani absolut formidabili şi absolut imposibil de despărţit: Serena van der Woodsen, Blair Waldorf şi Nate Archibald. Blair era îndrăgostită până peste cap de Nate şi de ochii lui verzi şi neastâmpăraţi încă de când era o copiliţă ce-şi dădea ifose. Ghinionul ei, însă, că Nate visa la frumoasa şi nedespărţita ei prietenă, Serena. Care, la rândul său, avea un secret pe care nu îl împărtăşea cu nici unul dintre ei. Ei bine… se prea poate ca cei mai buni prieteni să nu fie totuşi chiar atât de apropiaţi pe cât s-ar fi crezut…

Un fel de triunghi amoros în lumea celor mult prea bogaţi care îşi cumpără zilnic fericirea şi copiii-de-bani-gata cred că pot obţine totul, în lumea frustrărilor adolescentine când te superi şi baţi din picior că tati ţi-a luat culoarea greşită la maşină când ai împlinit 16 ani şi că rochia ta favorită Valentino nu mai e la modă şi trebuie să îi dai foc, în acea lume plină de bani cash şi Mastercard încearcă să ne transfigureze autoare Cecily Von Ziegesar şi, la drept vorbind, chiar reuşeşte!

Pe mine m-a capturat. Şi am de gând să „colecţionez” toată seria! Din partea mea, are toate laudele! Ador ca pentru câteva ore să văd şi eu cum e să pice toate din cer şi banii să nu fie niciodată o problemă. De semenea, îmi place ideea pe care se bazează. Şi fie vorba între noi, cum să nu-l iubeşti pe Chuck bass? Adică… Doamne! Cel mai bun personaj din întreaga istorie! Un roman care te ţine cu sufletul la gură şi odată ce ai pus mâna pe el, baftă să te mai dezlipeşti!

O poveste ca asta necesită un scriitor cu spirit de observaţie şi abil. Acela voi fi eu, din moment ce am participat la fiecare scenă a crimelor şi, întâmplător, am un ochi format pentru orice detaliu scandalos. Aşadar, aşezaţi-vă, iar eu vă voi dezvălui secretele fiecăruia, pentru că ştiu tot, iar ce nu ştiu voi inventa cu minuţiozitate.

Recunoaşteţi că deja vă îndrăgostiţi de mine.

Ştiţi că vă iubesc,

pic_1418748214_10

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

4 răspunsuri la „💎Recenzie „Gossip Girl, Un trio infernal”- Cecily Von Ziegesar💎”

  1. Avatarul lui Petra
    Petra

    Din păcate, primele numere nu se mai găsesc. Şi eu le-am tot căutat, poate le vor reedita curând.

    Apreciază

    1. Avatarul lui andreeapaunescu

      Chiar este mare pacat :/

      Apreciază

  2. Avatarul lui Ce am învăţat din cărţi? PART #10 Gossip Girl de Cecily Von Ziegesar |

    […] romane cu acelaşi nume, pentru restul ar putea fi puţin mai greu aşa că îi invit să citească recenzia Gossip Girl de Cecily Von Ziegesar dând click pe […]

    Apreciază

  3. Avatarul lui January Wrap Up | Andreea Păunescu

    […] Gossip Girl, Un trio infernal- Cecily Von Ziegesar […]

    Apreciază

Lasă un comentariu

Sunt Andreea

Bun venit în colțișorul meu de internet dedicat cărților.

Să ne împrietenim:

Urmărește-mă pe Vinted

Ce citesc acum