Categorii
Ce am învăţat din cărţi?

Ce am învăţat din cărţi? PART #10 Gossip Girl de Cecily Von Ziegesar

descărcare (12)Pentru cei care au văzut serialul „Gossip Girl”, nu e prea greu să intuiască cum este seria de romane cu acelaşi nume, pentru restul ar putea fi puţin mai greu aşa că îi invit să citească recenzia Gossip Girl de Cecily Von Ziegesar dând click pe titlu.

Ai citit recenzia? Bun. Acum, haide să pătrundem ceva mai adânc în firul povestirii şi bineînţeles, să scoatem nişte foloase din lectură!

În primul şi în primul rând am învăţat că prietenia este mai presus decât orice „iubire de liceu.” Povestea este centrată în jurul triunghiului amoros dintre Blair, Serena şi , cel mai bun prieten al lor, Nate. Amândouă fiind nebuneşte îndrăgostite de el, iar el fiind nebuneşte îndrăgostit de amândouă. Într-o lume în care niciodată nu ţi s-a spus „nu” şi într-o lume în care orice este posibil, este absolut normal ca cele două fete să creadă că pot obţine totul, inclusiv pe Nate. Dar atunci când Blair chiar face un pas înainte şi Nate capătă titlul de „iubitul lui Blair”, lucrurile se cam schimbă în prietenia celor 3.

Al doilea lucru foarte important pe care l-am învăţat este (şi citez):

Oricine spune că banii nu pot cumpăra fericirea, cu siguranţă nu a ştiut unde să îţi facă cumpărăturile.

-Blair Waldorf

Banii nu aduc fericirea decât dacă sunt în cantităţi mici. Am citit atât de multe despre locuitorii din Upper East Side încât am realizat că pentru ei banii sunt fericirea. Asta este puţin trist. Mereu am avut impresia că oamenii cei mai săraci sunt cei care au doar bani. Dar oamenii aceştia au şi bani, şi familie, şi prieteni. Chiar dacă sunt prieteni care înjunghie pe la spate. Se pune, nu-i aşa? Oricum, atunci când îţi cumperi haine noi în fiecare sezon şi când deţi cele mai noi gadgeturi de pe piaţă, nu te poţi numi tocmai un om trist. Sau poţi? Totul depinde de perspectiva ta asupra vieţii. În felul în care văd eu lucrurile, depinde de fiecare în parte şi de valorile sale pentru a-şi ridica standardul la fericire. Eu nu am multe, dar mă consider o persoană fericită deoarece am puţin din toate. Tu eşti fericit? Dacă te simţi trist, te rog vizitează postarea „Nu merit să fiu fericit/ă” sau „Unde-mi este fericirea?” şi sper să te ajute cumva!

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

Un răspuns la “Ce am învăţat din cărţi? PART #10 Gossip Girl de Cecily Von Ziegesar”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s