Categorii
Fără categorie

Apăr drepturile omului!

Nu îmi vine să cred că din ce în ce mai mulţi oameni devin răi peste noapte. Cu toţii încep să fie rasişti iar naţiile nu se mai înţeleg între ele. Păturile sociale sunt împărţite în funcţie de avere bineînţeles, iar cel bogat este liber să îi privească pe cei săraci de sus. Nu îmi place această lume, am urât-o dintotdeauna! Şi pentru că oamenii devin din ce în ce mai lipsiţi de scrupule m-am decis să scriu despre asta!

Întotdeauna am fost o personaă pacificstă, niciodată nu am putut sta cu mâinile în sân atunci când am văzut că cineva face o nedreptate majoră la adresa unor oameni nevinovaţi. Mereu am intervent şi asta nu a fost în mod necesar un atu al meu, dar tot nu pot să nu lupt pentru oameni atunci când văd că este cazul.

4 ACCES: ACTIVAREA CETATENILOR DIN 4 COMUNITATI PENTRU ECHITATE SOCIALA

„Proiectul „4 ACCES: Activarea Cetatenilor din 4 Comunitati pentru Echitate Sociala” intervine asupra accesului redus la servicii publice de calitate pentru grupurile vulnerabile economic. Ne propunem capacitarea persoanelor vulnerabile economic de a se implica in luarea deciziilor care le afecteaza, prin 2 obiective specifice: promovarea cetateniei active in randul grupurilor vulnerabile prin formarea de 4 grupuri de lucru in 4 comunitati si influentarea deciziilor publice privind servicii publice in cele 4 comunitati.”

Proiectul acesta are ca ţintă luarea a 4 decizii de politică locală care să poată schimba starea economică a persoanelor vulnerabile şi în risc de sărăcie. Iar părerea mea este că se face cel mai bun lucru, în mare parte pentru că oamenii din România în risc de sărăcie au nu număr tot mai crescut, mă tem că deja urcă într-un ritm alert şi este bine să ne gândim că dacă noi avem ce pune pe masă şi acoperiş deasupra capului, alţi oameni s-ar putea să nu fie atât de norocoşi.

Încă de când eram mică am dat pâine cerşetorilor chiar dacă mama m-a învăţat că nu e bine, că dacă ar vrea s-ar duce la muncă, dar ei aleg calea uşoară. Cu toţii învinuim societatea, dar în realitate, noi suntem societatea. Trăiesc cu ideea că atunci când vrei să vezi o lume mai bună, trebuie să începi cu persoana care te priveşte sin oglindă, iar apoi schimbarea se va răspândi.Să luptăm împreună pentru lumea în care vrem să crească copiii noştri!

„Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, Fondul ONG în România

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s