My auto-buy authors

11063333_792336020849172_821527051_nDacă ieri am tot vorbit despre cum mi-am reorganizat biblioteca şi aici şi pe facebook, astăzi am decis să vă zic autorii de la care cumpăr cărţi fără să-mi pese de subiect. Autorii care mi-au dat imaginaţia peste cap şi care m-au făcut să cumpăr orice ar scrie, oricând ar scrie. Oameni într-adevăr talentaţi şi plini de poveşti care abia aşteaptă să fie auzite! Fără alte adăugiri, aceştia sunt autorii pe care îi iubesc acum, îi voi iubi mâine şi pentru totdeauna!

rainbow_rowell_newRainbow Rowell, am citit de la ea numai „Landline(vine şi recenzia curând), dar o recomand oricui. Eram într-o perioadă în care nu aveam chef să deschid o carte (se întâmplă oricui) (chiar şi mie) şi Rainbow m-a scos total din „pauza” aceasta. Începusem să mă simt tot mai vinovată că nu am mai citit atât de mult precum speram, dar m-am întors pe linia de plutire! Andreea citeşte din nou, yay!

Headshot2Lauren Oliver, you just gotta love her! Am sărit în „Delirium(click pe titlu pentru recenzie) fără să ştiu mai nimic despre carte şi am fost imediat prinsă, fascinată, fără cuvinte. M-a făcut să continui şi să continui şi să nu mă opresc deşi este o carte intimidant de mare. Îmi pare rău că nu s-a publicat continuarea la noi, dar nu voi mai rezista prea mult şi va trebui să o cumpăr în engleză.

jk-rowling_019J.K.Rowling… nu am ce să adaug pentru că… J.K.Rowling. Şi atât.

john-green-editJohn Green. Autorul fenomen al generaţiei noastre. Sau Ion Verde, cum i se spune „în popor” pe la noi. Prima oară am citit „De 19 ori Katherine„, apoi „Sub aceeaşi stea„, mai apoi „Căutând-o pe Alaska” şi în final „Oraşe de hârtie(click pe titluri pentru recenzii) şi în mai va apărea şi „Will Grayson, Will Grayson” şi ce credeţi? Da, o voi cumpăra instant.

ra01Andrei Ruse. Nu am citit de la el decât „Soni(click pe titlu pentru recenzie) şi mi-a plăcut la nebunie! Doar cartea asta a fost suficientă să mă facă să-l ador ca şi om, ca şi scriitor. A reuşit să trezească în mine nişte sentimente care credeam că nu pot fi trezite de o carte, tot respectul şi jos pălăria!

imagesTahereh Mafi. Din prima clipă în care am citit descrierea cărţii „Spulberă-mă(click pe titlu pentru recenzie) m-am îndrăgostit şi am comandat-o pe loc. Când am început să citesc cartea în sine, am fost iremediabil prinsă în stilul acesta de scris şi îl ador până astăzi. Acelaşi lucru ca şi la Delirium, seria nu s-a tradus, o voi citi în engleză. Ei bine pentru că…pot.

hqdefaultLavinia Călina. Oh Doamne, Lavinia Călina e un fenomen! Nu a fost până recent când am descoperit „Ultimul avanpost(click pe titlu pentru recenzie) şi m-am îndrăgostit iremediabil. După cum puteţi vedea în bara laterală, acum citesc „Neamul corbilor” şi mă chinui să termin postarea aceasta cât se poate de repede ca să mă întorc la citit. Recenzia va veni şi ea curând.

0490b43Ştefana Stoica. Tot recent mi-au fost trimise de către autoare cele două cărţi „Provocarea” care alcătuiesc primul volum din Seria Rephelimii şi nu m-am putut stăpâni să nu citesc primele 2 capitole. Atât mi-a trebuit, numai atât şi am fost prinsă. Vine şi recenzia curând!

PICEDITOR-SHDMarkus Zusak. Zeul Germaniei naziste după părerea mea. Cum să nu-l iubesc când a scris cartea mea favorită a tuturor timpurilor, plăcerea mea vinovată, motivul existenţei acestui blog! Dacă vrei să aflii mai multe despre „Hoţul de cărţi” dă click pe titlu pentru recenzie sau caută la search, pentru că l-am lăudat mai mult decât orice altă carte pe care am citit-o sau o deţin.

h_rothveronicaVeronica Roth. Am citit seria „Divergent” ca oricare altă fiinţă îndrăgostită de cărţi. Recenziile pentru „Insurgent” şi „Experiment” le găsiţi dând click pe titluri. Şi cât de mult îmi place mie lumea distopică, cum să nu-mi placă de autoarea care a creat totul şi apoi ne-a arătat şi nouă ce imaginaţie bogată are?

martin_2George R.R. Martin. A creat o serie pe care nu e nevoie să o faci maraton, pentru că o singură carte este un maraton. Dar asta nu prea te opreşte. Abia am terminat „Urzeala tronurilor”, recenzia vine şi ea şi trebuie neapărat să am următorul volum în mâinile mele chiar acum. Să nu mai zic de faptul că toată lumea abia aşteaptă să apară noul sezon Game of Thrones şi numai Andreea îşi ţine pofta-n cui şi nu poate să înceapă serialul pentru că vrea să citească mai întâi cărţile.

E-Lockhart-009Deşi nu apare în poză pentru că este împrumutată cuiva, „Mincinoşii(click aici pentru recenzie) este motivul pentru care E.Lockhart este una dintre autorii mei preferaţi. S-a jucat cu mintea mea şi sunt mândră că a reuşit! Aplauze, aplauze!

Aceştia au fost autorii mei preferaţi şi abia aştept să scoată volume noi! Care sunt autorii care te-au dat pe tine pe spate?

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

13 răspunsuri la „My auto-buy authors”

  1. Avatarul lui faithsbooks

    În privința a vreo trei-patru autori nu pot să mă pronunț căci nu am citit nimic scris de ei, deşi am auzit de cărțile lor (ca Rainbiw Rowell, Lavinia Călina, Andrei Ruse) şi sunt sigură că sunt buni. Dar, restul – cu care sunt prietenă – sunt nişte ZEI.
    Şi aş mai adăuga încă câteva nume: Jennifer L. Armentrout, Cassandra Clare, Rachel Hartman şi Kate DiCamillo. Ai citit ceva de la ele?

    Apreciază

    1. Avatarul lui Andreea Păunescu

      Nu, dar am 2 cărți de Cassandra Clare care mă așteaptă în bibliotecă 😍

      Apreciat de 1 persoană

      1. Avatarul lui faithsbooks

        Am citit doar seria Instrumente mortale până la vol. 5, inclusiv, şi am adorat-o. ♥♥

        Apreciază

      2. Avatarul lui Andreea Păunescu

        Eu am vol 2 și 3 din seria asta, am văzut primul film și nu mi-a plăcut..

        Apreciat de 1 persoană

      3. Avatarul lui faithsbooks

        Filmul? Nu, nici mie. Dar cărțile da.
        Mor de nerăbdare să citesc şi ultima carte, a şasea, dar cine ştie când se traduce – e foooarte groasă şi poate că din cauza asta i-a mult.

        Apreciază

      4. Avatarul lui Andreea Păunescu

        Eu aștept să le am pe toate ca să le pot face maraton. ^^

        Apreciat de 1 persoană

  2. Avatarul lui mcooper801

    mulțumiri pt recomandari….am sa i caut si eu cat mai curand posibil…esti o adevarata biblioteca Andreea….succes

    Apreciază

    1. Avatarul lui Andreea Păunescu

      Mulțumesc frumos! ‘*

      Apreciază

      1. Avatarul lui mcooper801

        seara frumoasa

        Apreciază

  3. Avatarul lui yukiblack

    Mi-ar plăcea să fac o asemenea postare, doar că majoritatea autorilor care-mi plac sunt morţi şi nu mă aştept să mai scoată vreo carte nouă :))
    Anyway, îmi place originalitatea post-ului 🙂

    Apreciază

    1. Avatarul lui Andreea Păunescu

      Multumesc! ^^ Poti sa faci o postare despre toti autorii care au fost si i-ai iubit, asta ar fi si mai original!

      Apreciat de 1 persoană

      1. Avatarul lui yukiblack

        Merci de idee, cred că asta va fi următoarea mea postare 😀

        Apreciază

      2. Avatarul lui Andreea Păunescu

        Abia o astept! 🙂

        Apreciază

Lasă un comentariu

Sunt Andreea

Bun venit în colțișorul meu de internet dedicat cărților.

Să ne împrietenim:

Urmărește-mă pe Vinted

Ce citesc acum