11721781_845769058839201_139480627_n

Titlu: Girl Online

Autor: Zoe Sugg

Editura: Epica

Anul apariţiei: 2015

Număr de pagini: 368

Disponibilă: Editura Epica

4stars

Goodreads

„Ne privim şi ne zâmbim, moment în care mă încearcă un sentiment straniu, ca şi cum, la un nivel invizibil, o parte din mine s-a acordat ca un instrument muzical cu o parte din Noah.”


O, Doamne! A fost exact ceea ce aveam nevoie! Editura Epica nu putea alege un moment mai bun al anului în care să publice Girl Online de Zoe Sugg! De ce? Pentru că este o carte drăguţă şi contemporană numai bună de citit în zile toride ca acestea cu un pahar de limonadă alături. Cei care mă urmăresc pe facebook ştiu că eu aşa am făcut (voi insera poza mai jos) şi că mi s-a alăturat şi căţeluşa mea.

11738030_842393189176788_6702018803406301071_n

Sub numele de Girl Online, Penny scrie pe blog despre cele mai ascunse sentimente ale ei, despre prietenie, băieți, familia ei țicnită și despre atacurile de panică ce începuseră să-i domine viața. Când lucrurile încep să se înrăutățească, familia ei o ia pe sus și o duce la New York, unde îl întâlnește pe Noah, un tânăr american chipeș care cântă la chitară. Fără de veste, Penny se îndrăgostește și surprinde fiecare clipă a trăirilor ei în cuvintele scrise pe blog.
Dar Noah are și el un secret. Unul ce amenință să-i distrugă lui Penny anonimatul și cea mai strânsă relație de prietenie… pentru totdeauna.

Mi-a plăcut la nebunie! Cred că cel mai mult mi-a plăcut că a fost uşor de citit, practic am zburat printre pagini şi m-a intrigat faptul că este povestea unei bloggeriţe (asemenea mie) şi am rămas chiar mască să vad că mă pot asocia unor trăiri ale lui Penny.

Mai mult de atât, iubesc New York-ul, aşa că atunci când Penny a călătorit acolo simţeam că mor de entuziasm! Şi a fost atât de frumoasă călătoria ei!

Sincer, privind înapoi, nu găsesc ceva să nu-mi fi plăcut la cartea aceasta. A exagerat puţin pe ici sau pe colo şi s-a mai strecurat câte un cliche sau două, dar nu a fost nimic de netrecut cu vederea.

O lectură care te prinde şi nu-şi mai dă drumul, aş putea spune!

Şi să discutăm o secundă despre final, îl ador! Adică nu m-aş fi aşteptat în viaţa mea ca Noah să fi avut un secret atât de mişto! Pe asta chiar nu am văzut-o venind! Şi ştiţi despre mine cum anticipez finalurile de neanticipat, acesta m-a luat total pe nepregătite.

Pe deasupra, am râs cu gura până la urechi, de la început până la final! Căci Penny este la fel de împiedicată ca şi mine, iar eu dau cu stângu-n dreptul la propriu. Deci a fost amuzant să mai râd şi eu de cineva în loc să se râdă numai de mine.

Toate ca toate, mi-a plăcut la nebunie! Nu am ce comentariu să fac. Chiar aveam nevoie de ceva drăguţ şi romantic şi amuzant ca să fie aşa în ton cu vara. Sunt sigură că îţi va plăcea şi ţie, te poţi regăsi cu uşurinţă între aceste pagini!


„-Este foarte frumos xxxx

-Aşa eşti şi tu.”

Rămâi zâmbitor!

1343881

13 răspunsuri la „Recenzie Girl Online de Zoe Sugg ( a.k.a Zoella )”

  1. Avatarul lui faithsbooks

    M-am uitat la câteva filmulețe de-ale Zoellei şi nu pot spune că sunt o mare fană, dar cartea a fost destul de lăudată şi ştii doar că părerea ta e importantă pentru mine, din moment ce suntem atât de asemănătoare în gusturi.
    P.S.: Şi eu sunt suuuuper împiedicată. Mama spune că am două picioare stângi. :))

    Apreciază

    1. Avatarul lui Andreea Păunescu

      Mama râde de mine dacă fac ora de sport 😂 Nici mie nu-mi place de ea personal, dar cartea e tare!

      Apreciat de 1 persoană

      1. Avatarul lui faithsbooks

        Eu nu fac ora de sport. Iau drept scuză problema la ochi, chiar dacă la nu port tot timpul ochelarii şi văd destul de bine fără ei. :))

        Apreciază

      2. Avatarul lui Andreea Păunescu

        Eu am dioptriile ca fundurile de borcan, fac ora de sport numai pentru un 10 in plus la medie :))

        Apreciat de 1 persoană

      3. Avatarul lui faithsbooks

        La mine nu-s ca fundurile de borcan, dar tot pentru medie fac sport. Sunt total paralela. :))

        Apreciază

      4. Avatarul lui Andreea Păunescu

        Eu ma impiedic mai mult decat fac sport 😂

        Apreciat de 1 persoană

      5. Avatarul lui faithsbooks

        Eu stau pe bancă. Dar tot am media 10. Oraşul meu e mai mic şi presupun că pentru profu’ nu prea contează dacă facem toți sau nu.

        Apreciază

      6. Avatarul lui Andreea Păunescu

        Proful meu e disperat. Ține și calendarul când îi spui că ești în „săptămâna roșie”

        Apreciat de 1 persoană

      7. Avatarul lui faithsbooks

        Pe bune? :))
        Dumnezeule, al meu se duce să joace fotbal cu băieții şi fetele pot să plece acasă dacă vor. Cel puțin anul trecut, când era ultima oră din săptămână.

        Apreciază

  2. Avatarul lui rosia_lady

    Pare interesanta cartea. Numai buna pentru o zi la plaja.

    Apreciază

  3. Avatarul lui Book haul de vară!! |

    […] Girl Online de Zoe Sugg– Primită pentru recenzie de la Editura Epica. […]

    Apreciază

  4. Avatarul lui Ce am citit vara asta?? |

    […] 17 iulie 2015: Girl Online – Zoe Sugg […]

    Apreciază

Lasă un comentariu

Sunt Andreea

Bun venit în colțișorul meu de internet dedicat cărților.

Să ne împrietenim:

Urmărește-mă pe Vinted

Ce citesc acum