11739483_845346468881460_2100235351_n

Titlu: Fata din tren

Autor: Paula Hawkins

Editura:Trei

Anul apariţiei: 2015

Număr de pagini: 408

Disponibilă: Librăria Online Librex

Five-star-feedback-on-oDesk

Goodreads

„Mă gândesc la grămada de haine de pe marginea căii ferate şi mi se pune un nod în gât. Viaţa nu e un paragraf şi moartea nu e ceva între paranteze.”


În principal, am văzut pe booktube că a fost comparată cu „Fata dispărută” de Gillian Flynn (click pe titlu pentru recenzie) şi pot spune, cu mâna pe inimă, că este de o mie de ori mai bună de atât.

Rachel merge in fiecare dimineata cu acelasi tren. Stie ca va astepta la acelasi semnal defect, timp in care va urmari ritualul de dimineata al unui cuplu ce locuieste intr-o casa de langa calea ferata.

I-a botezat „Jess si Jason“ si viata lor i se pare perfecta.

Pana cand intr-o zi vede ceva ce o socheaza. Totul se schimba si Rachel are sansa de a lua parte la vietile pe care le-a observat doar de pe margine.

Din nou nu am citit deloc descrierea de pe spatele coperţii, mare şoc, ştiu.

Trecând peste acest aspect, Fata din tren a urcat rapid în topul celor mai bune cărţi citite în acest an (wow, se pare că voi avea cam prea multe cărţi până la sfârştiul anului). O ador!

Deci, practic, este vorba despre toate aceste răsturnări de situaţie care m-au entuziasmat la culme şi despre toate momentele astea în care am închis cartea şi mi-am zis „stai o secundă, ce tocmai s-a întâmplat??” şi este vorba despre cum singura persoană pe care cu siguranţă că nu am bănuit-o s-a dovedit a fi criminalul şi cum, O Doamne, îmi vine să-mi dau pumni în cap pentru că nu mi-am dat seama!

Şi cât de tare mi-a plăcut beţia şi cât de mult ador cărţile care mă lasă în ceaţă până la finalul finalurilor şi cât de tare mi-a plăcut totul, mai ales personajele şi cum am bănuit aproape pe toată lumea şi cum m-am îndoit de mine la un moment dat şi cum nu am fost în stare să anticipez finalul, din nou!

Aşa că, dacă nu ai pus mâna pe cartea asta, ar fi bine să te grăbeşti! Este mult mai mult decât îţi poţi imagina, atârnă de mult mai multe fire decât ai putea vreodată să vezi şi o să se joace cu mintea ta ca nimeni alta!

Aşa că dacă-ţi plac misterele de genul Agatha Christie şi dacă îţi place să-ţi fie torturat creierul şi să nu mai şti în cine să mai ai încredere, go read it! I mean it. Alte cuvinte nu maia m pentru că am fost cu totul dată pe spate!


„După toate prin câte a trecut, merită să fie fericit. Nu voi fi niciodată invidioasă pe fericirea lui, doar că mi-am dorit să fi fost fericit cu mine.”

Rămâi zâmbitor,

1343881

10 răspunsuri la „Recenzie „Fata din tren” de Paula Hawkins”

  1. Avatarul lui faithsbooks

    Câte cărți bune ai citit anul ăsta, Andreea! Te invidiez, eu am dat peste câteva care nu mi-au prea plăcut.
    Am auzit prima oara de Fata din tren pe bookoutlet cred. Ştiu că era în topul vânzărilor şi mă întrebam ce o face atât de specială. Acum văd cinci steluțe şi aici şi vreau să o citesc prea tare. Of, of, ce-mi faci tu mie…

    Apreciază

    1. Avatarul lui Andreea Păunescu

      Cartea asta chiar merita toate laudele!

      Apreciat de 1 persoană

  2. Avatarul lui 2015 Reading Challenge PART II + Anunţarea câştigătorului concursului |

    […] ¤O carte bazată pe o poveste adevărată: Fata din tren- Paula Hawkins […]

    Apreciază

  3. Avatarul lui Book haul de vară!! |

    […] Fata din tren de Paula Hawkins– Primită pentru recenzie de la Librex. […]

    Apreciază

  4. Avatarul lui Ce am citit vara asta?? |

    […] 20 iulie 2015: Fata din tren- Paula Hawkins […]

    Apreciază

  5. Avatarul lui Top 5 cărţi de citit toamna |

    […] Fata din tren- Paula Hawkins […]

    Apreciază

  6. Avatarul lui Recenzie Ghici cine moare primul de M.J.Arlidge |

    […] fost chiar atât de interesată de Ghici cine moare primul de M.J.Arlidge, dar după ce am citit „Fata din tren” de Paula Hawkins (click pe titlu pentru recenzie) încă aveam chef de ceva thrillere poliţiste şi romanul acesta […]

    Apreciază

  7. Avatarul lui Nicoleta Alexandra

    Am vazut ca a iesit si cartea „Fata din tren” editia de film! Este vreo diferenta intre acestea?

    Apreciază

    1. Avatarul lui Andreea Păunescu

      Doar coperta este diferita

      Apreciază

  8. Avatarul lui Recenzie În ape adânci de Paula Hawkins – Andreea Paunescu

    […] citit cartea asta de cum a apărut deoarece sunt un fan înrăit Paula Hawkins după ce am citit Fata din tren. După cum bine știi dacă îmi citești blogul de ceva timp, ador un mister bine conturat, drept […]

    Apreciază

Lasă un comentariu

Sunt Andreea

Bun venit în colțișorul meu de internet dedicat cărților.

Să ne împrietenim:

Urmărește-mă pe Vinted

Ce citesc acum