Categorii
La întâmplare

Multifuncţionale Color de Vânzare

M276n

Poate că nu ai crezut niciodată despre tine că ai putea deveni o persoană care face mai multe lucruri de odată. Sinceră să fiu, eu nu am înţeles niciodată oamenii care bagă şi rufe la spălat, dau şi cu aspiratorul şi mai şi hrănesc pisica în acelaşi timp. În orice caz, îi admir.

M-am gândit că dacă nu te pot ajuta chiar la nici un multi-tasking de acasă, am zis măcar la birou să te aranjez cu viaţă frumoasă! Sau dacă lucrezi ca mine, de acasă, şi ţi-e lene să te duci până la magazinul de pe colţ să tragi un contract la xerox care trebuie completat, semnat, scanat şi trimis în termen de 10 minute, măcar să te ajut!

Ştiai că poţi să scanezi, copiezi, să-ţi faci lucrul cu faxul toate într-una singură? Ei bine, una dintre aceste Multifuncţionale Color de Vânzare mi-a salvat viaţa, n-am de gând să mint.

Este atât de greu să faci atât de multe lucruri în puţin timp şi să mai şi fi eficient. Să nu mai vorbesc de părinţii mei care au o firmă şi era groaznic să tot facă drumuri înainte-înapoi între casă/firmă/magazin de birotică. Şi eu care lucrez tot timpul cu contracte, ar fi infernal ca de fiecare dată când greşesc ceva sau să mâzgălesc fără să vreau să dau iarăşi fuga la magazin să-mi mai tragă o serie.

Aşadar, aceste multifuncţionale nu sunt decât un ajutor binevenit pentru tine şi de ce nu, întreaga ta familie! Exact aşa cum sunt şi pentru mine. Ca să fiu sinceră, eu scanez şi câte 50-100 de pagini de cărţi numai ca să le transfer în telefon şi să citesc la şcoală în loc să mai iau după mine cartea de 500 de pagini care-mi rupe cocoaşa.

Eu am ales multifunţionalele pentru a-mi uşura viaţa, tu ce alegi?

Rămâi zâmbitor!

1343881

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s