Categorii
Campanii Fără categorie

4 lucruri care îți înfrumusețează toamna

După o vară post-pandemică în care ne-am bucurat din plin de concedii și vacanțe bine-meritate, prin țară sau peste hotare, trebuie să ne înarmăm cu muuultă răbdare peste iarnă până vara viitoare. Un lucru este cert, atunci când toamna bate la ușă, nu ne mai vine să ieșim din casă mai deloc. Așadar, vin în ajutorul tău cu câteva sugestii tomnatice care să facă din casa ta acel ‘acasă’.

  1. Lumânări parfumate (multe)

Nu știu dacă există moment mai frumos al zilei ca atunci când vii zgribulit de la serviciu la ora 18:00 și deja e întuneric afară, gătești ceva pe fugă pentru că ai avut o zi haotică, stai la masă cu familia și vă povestiți întâmplările de peste zi, faci un duș fierbinte ca să speli ziua ce a trecut, apoi te îmbraci în pijamale pufoase și te așezi pe canapea la televizor, aprinzi o lumânare parfumată și poți să juri că așa arată raiul.

Eu una, simt că seara este incompletă dacă nu am o lumânare parfumată cu o flacără jucăușă și un miros divin. Eu aleg lumânările în vasuri deosebite pentru că arată elegant și estetic, iar după ce lumânarea s-a terminat, torn apă fiartă, o las în jur de o oră să-și facă magia și apoi recipientul rămâne curat și gata de o nouă viață, cum ar fi o vază cu flori! Alegeți preferata aici: https://answear.ro/k/femei/home-lifestyle/parfumuri/lumanari

2. Patul

Știm deja cu toții ca patul este locul din care plecăm cel mai greu dimineața și în care ajungem cel mai târziu seara, dar chiar dacă petrecem cel mai puțin timp în pat, acesta nu trebuie neglijat pentru că deopotrivă este și cel mai relaxant loc din întreaga casă. Având în vedere că vin vremuri friguroase, ceea ce mă încălzește pe mine cel mai mult toamna asta nu este centrala termică (nici factura la gaze) ci pledurile colorate de pe answear.ro. Nu cred că există fericire mai mare decât să te învelești la final de zi cu o pătură pufoasă și să te trezești în același confort.

3. Lumina

Cred că unul dintre cele mai importante -și neglijate deopotrivă- lucruri din ambianța casei este însăși lumina. Pentru că deja ne obosim ochii destul fie cu telefonul mobil, fie cu laptopurile de la serviciu sau chiar cu televizorul seara, cert este că avem nevoie de o veioză (cea din imagine este Balvi Veioza), o sursă de lumină slabă care să complimenteze lumina puternică a televizorului într-o manieră în care să nu obosească ochii, de pildă cum o face sursa directă de lumină din tavan.

4. Blănoși

Să nu uităm de prietenii noștri blănoși și de faptul că și ei au nevoie de propriul lor loc de relaxare. Da, știu… Și cățelușa mea își petrece timpul mai mult în pat sau pe canapea lângă mine, dar uneori mai are nevoie și de propriul ei culcuș sau pe Leitmotiv o canapea pentru animalul de companie.

Articol scris pentru SuperBlog 2022.

Rămâi zâmbitor,

Andreea

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s