Categorii
Recenzii

Recenzie Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo de Taylor Jenkins Reid

Titlu: Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo

Autor: Taylor Jenkins Reid

Editura: Leda

Anul apariției: 2022

Număr de pagini: 448

Goodreads

Contrar opiniei publice, nu pot să zic că m-a încântat exagerat de mult acest roman. Da, a fost okay și da, poate că o să fiu puțin cam drastică în recenzia aceasta, având în vedere ca am acordat patru stele acestei lecturi, dar un lucru este cert: putea să fie o carte mult mai scurtă.

„-Mi-am petrecut toată viața știind cât e de important să-i lași pe oameni să-ți spună cine sunt în loc să-i reduci la etichete.

[…]De aceea și vrea atât de tare să fie înțeleasă, de aceea își alege perfect cuvintele. Pentru că vrea să fie văzută exact cum e, cu toate nuanțele și tonurile de gri. La fel cum aș vrea eu să fiu văzută.”

Aceasta este povestea unei actrițe de la Hollywood care pe tot parcursul vieții actoricești a păstrat un oareșce mister în jurul vieții sale personale, dar bineînțeles că toată lumea de știa de cele șapte căsnicii ale lui Evelyn.

Ei bine, narațiunea se bazează întocmai pe aceste șapte căsnicii și ce a însemnat fiecare soț pentru Evelyn. Eu consider că a contat enorm și etapele vieții în care se afla aceasta și ceea ce „avea nevoie” de la căsnicie: faimă, iubire, bani, etc.

Nu vreau să dau prea multe detalii pentru că aș cam distruge jumătate de carte. Cert este că pentru mine a fost o narațiune ușor înceată și plictisitoare pe alocuri. Nu m-a ținut intrigată deloc și ba chiar mi-a indus și un reading slump de toată frumusețea!

Nu am prea multe de zis fără să dau spoilere alarmante, dar eu nu sunt acolo în topul oamenilor care au adorat cartea. Desigur, au fost și părți foarte bine scrise și câteva intrigi absolut demențiale, dar mult prea puține și parcă dura prea mult până ajungeam la ceva interesant. Eu cred că dacă nu ești un om căruia îi plac descrierile lungi care se întind pe câteva pagini și preferi acțiunea, mă tem că nu e un roman bun pentru tine.

Ceea ce m-a atras cel mai mult pe parcursul lecturii a fost misterul înconjurat dichisit în jurul scriitoarei noastre Monique Grant și mă găseam adesea întrebându-mă oare de ce Evelyn a ales-o pe ea. Bineînțeles că răspunsul nu o să ți-l dau, dar este absolut suculent! Într-adevăr am fost mânată și de curiozitate să aflu cum era următorul soț și de ce s-a măritat cu el, pentru că Evelyn avea foarte multe secrete și motive secrete.

Toate ca toate, i-am acordat acest rating pentru că m-a ținut pe jar și mi-a dat doar câte o gogoașă, până am umplut traista a durat ceva, dar nu consider că a avut acel ceva cu adevărat special. Sau poate că am văzut atât de mult hypermarket în jurul titlului, încât mă așteptam la ceva mult mai wow!

Ție cum ți s-a părut lectura? Spune-mi în comentarii!

„Nu știi cât de repede ai alergat, cât de mult ai muncit, cât ești de obosit în realitate până nu se pune cineva în spatele tău și-ți zice: „E în regulă, acum poți să cazi la pământ. O să te prind eu”. Așa că am căzut. Iar Harry m-a prins.”

Rămâi zâmbitor,

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s