Categorii
SuperBlog

Generația dintre generații: Impactul tehnologiei

Bună din nou, oameni frumoși ai Internetului!

Aha, nu credeați că o să mă țin de treabă, nu? Dar iată că sunt pe val și scriu un nou articol pentru SuperBlog 2022. Oh, că tare mi-a mai lipsit scrisul în ultimul timp!

Ca să vă induc puțin în povestea mea, sunt o copilandră de vreo 25 de ani și da, m-am născut în anii ’90 și da, am prins eclipsa. Acum că lămurirăm aspectul acesta foarte important pentru firul narativ, vreau să subliniez faptul că eu fac parte din generația aceea dubioasă în care sunt prea tânără ca să fiu considerată milenială și prea bătrână ca să fiu din Generația Z. Așadar plutesc în vid prin spațiu și am senzația uneori că sunt într-un joc gen Bandersnatch (puncte în plus pentru cine a văzut filmul).

În orice caz, nu pot să spun că am fost vreodată pasionată de gaming, decât dacă pui la socoteală Wacky Races sau Capitain Claw. Și poate că aș fi fost un copil normal care se juca toată ziua pe calculator în loc să citească beletristică și să inunde casa de cărți. Dar hei, am fost binecuvântată cu un frate mai mare care nu mă lăsa la calculator decât când pleca el de acasă.

În schimb, mereu am avut o afinitate pentru articolele tech în materie de sport și călătorie. Nu că aș fi eu această Simonă Halep întruchipată, după cum am menționat, eu eram mai mult un șoarece de bibliotecă. Mișcarea nu a fost niciodată punctul meu forte, dar călătoriile le ador! Mama mea spunea mereu că am fost făcută pe drumuri și de aia am dor de ducă.

*Context: m-am născut prematur când părinții mei erau în vacanță la Constanța

Așadar, oriunde aș merge sau orice aș face, tehnologia reprezintă o bună bucată din viața mea. Pot spune că am avut calculator încă de când m-am născut (pentru că hei, frate mai mare) și nu am trăit niciodată într-un mediu fără tehnologie. De aceea, mă pot declara dependentă de mediul online.

Cumva, am știut dintotdeauna că menirea mea este să scriu. Când eram copil, aveam această motivație să scriu povești, să scriu orice îmi venea prin cap, să scriu prostii, să îmi notez citate și consider că dacă nu aș fi avut un calculator cu multe foldere și documente word, probabil că această pasiune ar fi murit pentru că nu eram atrasă să scriu cu stiloul (scriam destul la școală), voiam ceva mai rapid care să îmi așterne ideile în ritmul alert în care îmi veneau.

Vă spuneam într-un articol trecut că îmi place SuperBlog pentru că descopăr tot felul de branduri super-mișto de care nu am mai auzit până acum și mă intrigă. Ei bine, un brand cu adevărat util mie și celor ca mine, care fie sunt bloggeri, fie au un job în mediul digital, este Spacer. De exemplu, eu lucrez remote, sunt Content Marketing Manager și pentru mine este ideal să am totul la îndemână, așadar și tu poți avea tehnologia la tine acasă.

Mi-ar plăcea o tabletă pentru scris și desenat, ca să arunc de tot agendele de hârtie și să nu mai ucid copacii în mod conștient. M-ar ajuta o pereche de căști ca să nu mai țip la iubitul meu să dea TV-ul mai încet că nu pot să lucrez. Și pentru călătoriile mele, o boxă portabilă și un rucsac în care să îmi încapă toate sarsanalele. Gluma-i glumă, dar tare marfă e să știi că poți pleca oriunde liniștit, poți lucra de oriunde liniștit și de ce nu, poți scrie articole pe blog oricând.

Toate ca toate, tehnologia m-a ajutat să devin ceea ce sunt astăzi pentru că nu cred că eu aș fi putut să muncesc cu cârca vreodată. Și trăiască joburile remote pentru că pot să petrec timp cu cățelușa mea toată ziua, chiar dacă lucrez!

Pe tine cum te-a ajutat tehnologia până acum? Spune-mi în comentarii.

Rămâi zâmbitor,

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s