Categorii
SuperBlog

Povestea unui cadou

Ghid idei de cadouri pentru bărbați

Bună, oameni frumoși ai internetului!

Ne revedem astăzi cu un nou articol scris pentru competiția SuperBlog 2022. Pot să primesc niște aplauze? Nu vreau să cobesc, dar se pare că mă țin destul de bine de probe, după cum am promis.

Ei bine, astăzi am fost provocată de către Mindblower să vă spun povestea unui cadou pentru a demonstra că orice cadou bun e bine-gândit și cercetat cu mult timp înainte. Și că tot se apropie Crăciunul, am zis că poate ajută pe cineva!

Love language-ul meu -sau limbajul iubirii mele- este să dăruiesc. Nu sunt cineva care știe cum să se bucure când primește un cadou, nu prea mă pricep să sar în sus ci mai degrabă mă îmbujorez și las privirea în pământ. Dar sunt persoana care face cercetări tot anul pentru a-ți cumpăra cadoul perfect de ziua ta de naștere sau de Crăciun. Oh da, ai ghicit! Sunt un spiriduș desăvârșit.

Așadar, am numeroase povești amuzante sau nu în care am fost părtașă la cadouri trăznite și mi-a fost foarte greu să aleg una dintre ele, dar să sperăm că cea care urmează îți aduce zâmbetul pe buze.

Secret Santa, 2021.

Eram cu grupul de prieteni (cca 20 de oameni pe la 20-30 de ani) în jurul unui foc de tabără când ne-am hotărât să scriem bilețele și să ne jucăm de-a Moșul Secret. Ne hotărâm că orice alegere este validă atâta timp cât nimeni nu s-a ales pe sine însuși. Zis și făcut! Vine rândul meu, introduc mâna în fesul cu pricina și trag bilețelul. Îl desfac și surpriză, citesc chiar numele iubitului meu. Și mă hotărăsc că ceea ce aveam să îi cumpăr trebuia să fie un cadou pentru bărbați amuzant pentru că aveam să-i iau unul serios de pus sub brad oricum.

Cadoul serios pe care aveam să-l cumpăr erau 2 viniluri cu ceva trupe rock, ceva ediție limitată, colorate și supermișto. Cu asta în minte, mă duc la Cărturești și cotrobăi cu o prietenă prin toate discurile, am găsit după vreo 2 ore ceea ce căutam, dar eram în pană totală de idei pentru Secret Santa.

Mă dau bătută și mă duc la casă să plătesc discurile când văd un stand cu niște cărticele. La început am crezut că sunt agende așa că m-am apropiat curioasă, iar spre mirarea mea am văzut niște cărticele poznașe pentru tot felul de ocazii. În căutarea mea printre ele am găsit una intitulată Sex Vouchers. După cum insinuează numele, chiar asta și era. Râd pe înfundate gândindu-mă ce poantă bună am să-i fac iubitului meu și o cumpăr.

O împachetez, o ascund și iată că vine ziua de 24 decembrie când ne întâlnim toți prietenii să facem schimb de cadouri de Secret Santa. Ne hotărâm să lăsăm toate cadourile pe o masă și apoi fiecare să-și ia de acolo pachetul cu numele său, apoi aveam să ghicim cine era Moșul fiecăruia. Partea amuzantă este că iubitul meu a râs copios când a văzut cărticica, partea și mai caraghioasă – sau îngrijorătoare? – este că nu și-a dat seama că e de la mine.

Vezi și video-ul de la decantorul rotativ din prima imagine aici.

Cred că dacă aș fi căutat cadouri pentru bărbați pe mindblower salvam și timp și energie. Poate că și-ar fi dat seama că e de la mine și nu m-aș mai fi enervat. Și aș fi scutit și un drum până la București. Ah și un update, se apropie Crăciunul 2022 și el încă nu a ascultat niciunul din vinilurile de anul trecut. Anul ăsta merg pe un set decantor pentru el, dar mi-e greu să mă decid care. Spune-mi în comentarii pe care crezi că ar trebui să-l aleg!

Ah și nu mă înțelege greșit, ador să cumpăr cadouri, dar deja după câțiva ani de relație, după ce i-am cumpărat cam tot ce știam eu că i-ar fi plăcut, am cam rămas în pană de idei. Nu e nimic rușinos în a apela la puțin ajutor sau inspirație din când în când.

Rămâi zâmbitor,

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s