Categorii
SuperBlog

Scrisoare către tenul meu

Bună, oameni frumoși ai internetului!

Am venit aici într-o luni, după o zi ce părea interminabilă la serviciu, să vă scriu vrute și nevrute despre mărgeleturi creme de zi, de seară și de mai tot timpul.

Iacă mai apar cu o provocare marca Super Blog 2022 și anume de la Allurene. Așadar, am să purced în a vă povesti cum îmi îngrijesc mi-aș îngriji tenul în sezonul rece.

Scrisoare către tenul meu

Dragul meu ten,

Îmi pare rău că nu am grijă de tine chiar în fiecare zi. Îmi cer scuze pentru diminețile în care, somnoroasă, uit să te hidratez. Tu o să ai grijă mereu să mă dojenești pe parcursul zilei și să-mi reamintești la fiecare grimasă cât de uscate-mi sunt dungile de expresie, mi-aș dori să te ajut mai des cu Serul de hidratare Allurene – Bliss for my face!.

De asemenea, chiar dacă sunt prea leneșă să deschid sertarul cu produse cosmetice, poate îmi amintesc de cu seară să las pe blatul de la baie Crema hidratantă Allurene – My BFF!, așa în diminețile reci de iarnă, n-ai să mai suferi și tu de asprimea vântului, așa cum o fac mâinile mele, dar cu siguranță și lor le-ar fi mai bine după folosirea cremei.

Oh și ochii! Îmi pare rău, dragul meu ten, că rutina de demachiere nu e tocmai perfectă și îmi doresc să fi fost! Poate că așa nu aș mai avea acele pungi sub ochi și cu siguranță nici nu m-aș trezi cu urme de rimel pe obraji. Și dacă aș mai folosi și o cremă curată pentru conturul ochilor, nu ar mai fi nevoie de o tonă de corector ca să acopăr urmele de oboseală.

Da, știu, probabil dacă ai putea vorbi mi-ai spune să mă duc dracului fiu mai atentă cu tine și să îți ofer și eu iubirea pe care mi-o oferi tu. Mi-ai spune că tu te străduiești atât de tare să nu faci acnee, în ciuda eforturilor mele inexistente de a te îngriji. Mi-ai spune că mă înțelegi pentru că știi cât de mult muncesc, pentru că ești alături de mine și pe timpul zilei, atunci când mă epuizez pe un scaun în fața unui monitor, dar și seara când fața de pernă nu e mereu proaspăt spălată și mai și transpir de la coșmaruri.

Cu toate astea, în sezonul acesta rece, am să încerc să-ți ofer îngrijirea de care ai nevoie pentru că meriți să fii tratat frumos, cam așa, cum mi-ar plăcea mie să mă trateze cineva atât de drag și de apropiat. Și tu a-i să-mi promiți că atunci când vom fi amândoi îmbătrâniți și trecuți prin viață, că poate nu o să te răzbuni pe mine cu foarte multe riduri, ci doar cu semne că am crescut împreună, ca și până cum.

Cu dragoste infinită,

Purtătoarea ta pe veci

Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2022.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s