Categorii
SuperBlog

Spor la renovare

După cum am stabilit deja aici pe blog, eu și iubitul meu ne-am mutat relativ recent împreună și încă suntem în procesul renovărilor. Habar n-aveam niciunul din noi că durează atât de mult să alegi palete de culori de mobilă, de pereți, de tapet decorativ.

Întotdeauna am fost fiartă pe pereții de accent (accent walls, cum zice englezul) și de fiecare dată când merg undeva mă uit după un tapet decorativ unic. Îmi place și ideea de a vopsi un singur perete într-o culoare intensă, dar tapetul parcă e o soluție mai simplă de schimbat decât vopseaua.

Așadar, că tot renovăm dormitorul curând, i-am găsit pe cei de la Axelen care au tapet decorativ exclusiv, din colecții supermișto. Deși ador tot ce ține de Elie Saab sau de Philipp Plein, pentru interior mi-au făcut ochii ca la păcănele când am văzut tapetul decorativ Canvas.

În ultimul timp, sunt mai atrasă de tot ce înseamnă minimalism, dar cu o alură de vintage. Și exact așa este această colecție!

(Foto de mai sus sunt toate din colecția asta)

Nu știu dacă ai apucat să vezi colecția, dar pe mine una tapetul eijffinger m-a lăsat mască! La ceva atât de simplist și de efect visez la noi acasă! Și să nu mai vorbim de unicitate și de faptul că nu e deloc ușor de găsit. Mie una nu-mi place să am o locuință Basic, 100% Ikea , la fel ca alți 10.000 de oameni. Am nevoie de efectul acela wow atunci când cineva pășește în spațiul meu.

Avantajele unui tapet sunt nelimitate. De exemplu, în casa în care locuiam cu chirie acum câțiva ani cu prietenii mei, aveam în sufragerie Darts. După cum îți poți imagina, nu eram cine știe ce competitori înfocați ori vreun soi de profesioniști, așadar adesea săgețile nimereau în perete, în loc să nimerească la țintă. Când a trebuit să predăm casa, peretele acela era ciuruit de ziceai că au venit turcii peste noi. Am petrecut o zi întreagă lipind tapet pe perete, dar oricum mult mai rapid și mai curat decât varul și repararea găurilor.

De curând am trecut printr-un episod complet cu baia și vreau să-ți zic că, wow, tare mizerie se mai face în casă atunci când văruiești! Și dacă nu îți place culoarea? Tare greu mai e să o acoperi! Mereu m-am temut cumva că o să vopsesc un perete întreg și după nu o să se vadă atât de bine cum se vedea în capul meu și trebuie să repet procesul, dar doar după ce s-a uscat complet varul și iată-mă cum stau cu lunile cu casa pe dos din cauza abilităților mele nule în a lua decizii. Dar tapetul decorativ face totul mai simplu! Îl pui pe perete și dacă nu-ți place, îl dai jos! Dar sincer acum, cum să nu-ți placă așa minunăție de tapet? Bască, exclusivist și unic!

Tu ai tapet în casă sau dacă ai face renovări, ai considera tapetul decorativ? Spune-mi în comentarii!

Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2022.

Rămâi zâmbitor,

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s