Categorii
Postări de sărbători

✨💍💎2014: Anul Internaţional al Cristalografiei + Voucher Bijuterii💎💍✨

UNESCO a declarat anul 2014, an internațional al cristalografiei – știința care studiază structura, formarea și proprietațile cristalelor, strâns înrudită cu mineralogia, chimia și fizica solidelor.

Acum, voi insera aici câteva dintre cristalele pe care nu mulţi din noi au plăcerea să le admire, după care vă voi propune un mod de a sărbători frumosul, acum la sfârşit de an! Şi ţine-te bine, căci acum, în prag de an nou, am atâtea suprize pentru tine încât vei rămâne nemişcat ca un cristal. (Got it?)

101 110 27 41

Superbe, nu-i aşa?

Fetele mari au nevoie de diamante mari.

-Elizabeth Taylor

Datorită colaborării mele cu Blink Boutique primiţi un voucher la orice cumpărături! Nu că-i tare? Tot ce trebuie să faceţi este să folosiţi codul promoţional #andreeap şi primiţi voucher-ul instant! Acum ,trebuie să vă arăt şi câteva produse ca să nu aibă nimeni dubii că aici găsiţi cele mai elegante bjuterii!

Acum se apropie anul nou şi cred că vrei să arăţi fabulos la petrecere! Tot ceea ce trebuie să faci este să îşi cumperi o rochie simplă şi să o accesorizezi cu unul din colierele Blink Boutique! Astfel va părea că tu chiar te-ai străduit din greu să elaborezi o asemenea ţinută, crede-mă, am încercat chiar eu! Metoda aceasta nu dă greş niciodată!

N0000395-340x340Colierul cu frunzuliţe te va face să arăţi impresionant de elegantă în cazul în care te-ai decis să porţi o rochie fără bretele.

Nu are cum să dea greş, crede-mă! Oh Doamne, l-aş cumpăra pentru mine la cât de ieftin este!

36 lei pentru atâta migăleală? E ca şi cum ar fi dat de pomană! Dacă mă gândesc mai bine, cred că îl voi cumpăra chiar acum! Tu ce mai aştepţi?

$_57 (1)-340x340Okay, dacă colierul de mai sus ţi s-a părut puţin peste stilul tău, nu te îngrijora căci îţi voi arăta ceva mai finuţ, dar se asemenea potrivit pentru o rochiţă fără bretele. Colierul cu pietre costă 39 lei, dar este superb! Pur şi simplu nu mă pot decide pe care îl vreau!

large (10)-340x340

Okay, dacă nu vrei ceva chiar atât de extravagant precum ţi-am arătat mai sus, Colierul Heavy Gold Chain poate chiar să-ţi îndeplinească dorinţele de a umple acel decolteu şi costă doar 26 lei, să ştii!

cercei-fundita-cu-pietre-340x340

De asemenea, dacă eşti în căutare de cercei, aceste mici frumuseţi de Cercei cu Fundiţă te vor ajuta să îţi completezi ţinuta perfect! Atât de eleganţi şi feminini! Nu o să ghiceşti niciodată preţul! Haide căţi şoptesc… 14 lei. Dar shht! Rămâne între noi!

$_12 (1)-340x340

Acest colier cu frunze turquoise este puţin mai scump la 60 lei, dar cu siguranţă este preferatul meu! Sunt sigură că îmi va însufleţi ţinuta din noaptea dintre ani!

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s