Categorii
Postări de sărbători

🎁📚📝Lisă de dorinţe pentru Crăciun (doar cărţi)📝📚🎁

Ca orice alt bookaholic bine-cunoscut, mi-am încropit şi eu propria mea listă de dorinţe pentru a acest Crăciun în materie de cărţi. Aşa că m-am decis să vă arăt şi vouă şi să schimbăm păreri legate de cărţi. Poate că unii dintre voi le-au citit deja şi îmi pot spune şi mie o părere şi chiar îmi doresc să ştiu ce credeţi voi. Okay, here we go:

861786„Dragostea mea mi-a dăruit” de Gayle Forman

Mi s-a părut că are un titlu interesant şi îmi plac la nebunie cărţile cu mai multe povestiri adunate de la diferiţi autori. Plus că am citit „Dacă aş rămâne” de acelaşi autor (click pe titlu pentru recenzie) şi mi-a plăcut la nebunie!

855515„Oraşe de hârtie” de John Green

Am făcut recenzia deja pentru „Sub aceeaşi stea” , „Căutând-o pe Alaska” şi „De 19 ori Katherine(click pe titluri pentru recenzii) şi mi-a plăcut atât de mult felul în care scrie încât vreau să fac toată colecţia!

tumblr_melz6bIO881qjkqc5-horz 17208924

Îmi mai doresc „Fulgi de iubire” şi „Will Grayson, Will Grayson” din acelaşi motiv.

858435

Îmi doresc „Endgame” de James Frey şi Nils Johnson-Shelton pentru că zilele trecute am fost într-o librărie şi am fost curioasă să îi citesc descrierea de pe spatele coperţii. Apoi am fost „vrăjită” pur şi simplu şi am ştiut că trebuie să o am.

839846

Mi-ar plăcea să citesc „Mincinoşii” de E. Lockhart pentru că poveştile care implică minciuni sau, în cazul de faţa, mincinoşi mă întrigă la culme!

328847

Am refuzat să mă uit la film pentru că îmi doresc cu ardoare să citesc romanul mai întâi. Am auzit atâtea lucruri frumoase despre „Memoriile unei Gheişe” de Arthur Golden încât este un must-read pentru mine.

veronika-se-hotaraste-sa-moara_1_fullsize

După ce am citit „Adulter” de Paulo Coelho (click pe titlu pentru recenzie), m-am gândit să citesc mai multe cărţi scrise de acest autor aşa că am decis că cea cu cele mai multe recenzii pozitive este „Veronika se hotărăşte să moară„.

370244

„De veghe în lanul de secară” de J.D.Salinger mi-a recomandat-o o profesoară de-a mea şi de atunci am tot râvnit să o citesc.

607919

Ţin minte că mă uitam pe un grup de facebook pentru filme şi am văzut că cineva vorbea despre ecranizarea romanului „Num3re” de Rachel Ward şi am refuzat să mă uit la film numai ca să citesc romanul mai întâi.

1375911_241464889341420_598701578_n 621596

Ultimele, dar nu cele din urmă, „Fericirea începe azi” şi „Fericirea mea eşti tu” de Jamie McGuire. Am văzut discutându-se foarte mult pe tema acestor două romane şi sunt pe lista mea din vară. Sper să le citesc într-o bună zi!

Dacă şi tu îţi doreşti ceva Crăciunul acesta, nu uita să te înscrii la concursul meu „Vreau să fiu Moşul tău secret” şi poţi câştiga orice carte doreşti! Şi ce e cel mai tare este că nu eşti nevoit să dai nici un share dacă nu vrei asta!

Rămâi zâmbitor!

Pe data viitoare!

1343881

3 răspunsuri la “🎁📚📝Lisă de dorinţe pentru Crăciun (doar cărţi)📝📚🎁”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s