Categorii
Recenzii

Recenzie „Ce ne spunem când nu ne vorbim” – Chris Simion

Titlu: Ce ne spunem când nu ne vorbimce-ne-spunem-cand-nu-ne-vorbim_1_fullsize
Autor:Chris Simion
Editura:Trei
Anul aparitiei:2011
Nr de paigini:256
Unde o gasiti:Libraria Libris

„Ce ne spunem când nu ne vorbim” de Chris Simion mi-a fost trimisă de către Librăria Online Libris chiar ieri şi nu am putut rezista tentaţiei de a o începe imediat ce am desfăcut coletul respectiv. De ieri după-amiază şi până ast-noapte am „devorat” această carte cu sufletul la gură.

Mărturisesc că am fost atrasă de la primele pagini mai ales de felul în care numele reale ale personajelor nu sunt dezvăluite,ci doar adresele de e-mail. Diagnosticată cu cancer ,protagonista „Floarea Soarelui” alege să îl mintă pe bărbatul vieţii ei că nu îl mai iubeşte şi se îndepărtează de toţi cei dragi deoarece credea că jonglează cu moartea. Însă , nu le oferă nici o explicaţie pentru care a făcut această alegere.

De-a lungul timpului ,scrie nişte e-mail-uri pe care nu le trimite niciodată şi povestea devine din ce în ce mai tensionată când realizează că orice ar face,se tot întoarce la soţul ei fără de care ea simte că nu poate trăi.

Personal,am fost ţinută într-un suspans apăsător! Limbajul nu este unul comun ci ,mai degrabă, este unul inteligent. „Ce ne spunem când nu ne vorbim” este uşor grea la prima vedere, m-am confruntat şi eu cu câteva dificultăţi până când am prins ideea acestei cărţi. Dar,odată ce am făcut asta,vorbesc sincer când vă spun că nu aş putea fi mai mulţumită că am citit această carte!

O poveste plină de pasiune,dragoste şi dor care vă va ţine cu sufletul la gură după fiecare pagină. Vă recomand din inimă să comandaţi cartea deoarece aşa cum eu nu regret,nici voi nu veţi regreta!V-aş spune absolut fiecare detaliu al acestei cărţi,dar totuşi vreau să vă fac curioşi să aflaţi citind singuri despre ceea ce se discută în „Ce ne spunem când nu ne vorbim„.. Ce fel de recomandare aş face eu dacă v-aş da atâtea spoil-uri?

Citiţi „Ce ne spunem când nu ne vorbim” de Chris Simion şi apoi spuneţi-mi tot ce părere aveţi despre această carte în secţiunea pentru comentarii.

Din partea mea,aveţi mulţumirile de rigoare,atât dumneavoastră cititorilor cât şi  Librăriei Libris pentru că mi-a oferit „Ce ne spunem când nu ne vorbim” de Chris Simion şi fără de care nu aş fi reuşit să redactez această recenzie.Pe site-ul Libris, puteti gasi carti online in engleza si/sau romana ce apartin unor edituri cunoscute din diverse domenii.

21 de răspunsuri la “Recenzie „Ce ne spunem când nu ne vorbim” – Chris Simion”

Doamne ce carte frumoasa! Am citit recenzia ta si m-am gandit sa ma apuc, este superba! Multumim pentru aceste recomandari, imi place sa gasesc carti bune pe blog-ul tau atunci cand nu mai am ce citi! Bravo.

Apreciat de 1 persoană

Recunosc, initial ma asteptam la cu totul altceva cand am citit titlul cartii, dar am fost placut impresionata de povestea in sine si mai ales de ultimele pagini. Este o carte speciala, mai ales prin limbajul folosit si alegerea numelor personajelor mi s-a parut minunata, parca te scoate putin din realitate.

Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s